Volkan ne deyim sana ihihi ihihi ihihi ihihi haha haha haha haha haha
Arkadaşlar bir açıklama yapmak durumundayım.
Gökhan, kılıbık olmamak için Mehmet Abisini örnek alıyor. Geçen telefon açtı bana sordu. Bende söyledim. Gitmiş düğün tarihini 5 Eylül olarak ayarlamış. Kılıbık olmamak ile evlilik tarihinin bir alakası yok elbette yok ama git sen 5 eylüle ayarla. Halbuki üzerine basa basa kılıbık olmamak için kerametin tarihte olmadığını söylemiştim. Olsun abi bir deneyeceğim dedi. Bence zararı yok deneyebilirsin dedim. Bizim yıldönümümüzde çok masraf etmene gerek yok dedim. Çifte kutlama yapmakta bence bir mahsur yok dedim. Eğer gelebilirsek Gökhanın düğününde bizde evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız.
Ben pasta kesiminden sonra eşlerimizi de yanımıza alarak Gökhanı kapışmaya davet ediyorum. Bakalım eşinden izin alabilecekmi ?
Hemen oracıkta gelecekte kılıbık olup olmayacağı ile fikir edinebiliriz. ) Herkes görmüş olur.
Eğer ben düğünde olamaz isem başka bir arkadaşla deneyeblirler
haha haha haha haha haha haha haha haha
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Güzel Hemşerim benim, gene kendince güzel yorumlarını yapmış, (Volkan'ca yorumlar) clapclap clapclap clapclap
Ama şöyle bir durumda var, durumundan şüphesi olmayan hiç kimse ben şöyleyim diye millete kendini ispat etmesine gerekte yok..
Kendini Haşin gören tüm arkadaşlara saygılar.. rolleyes
Allahtan yengeler gruba üye değil neler çıkardı burdan valla yılın konusu olurdu.
Bence Sen yat kalk dua et seni hatırlamadı
Abi ben herzaman diyorum idolum Bülent abi abanttaki doğum günü kutlamasından sonra bütün yaşam tarzım değişti.
Muhahahahah)))))
Bulent abiyle ilgili bi anektod paylasmak istiyorum.. forum olarak onu ilk tanidigimiz siralarda zaman zaman geceleri anlik bulusma yapiyorduk ve bulent abimde geliyordu icimden vayy be ne erkekmis.derdim.hep meger isin rengi baskaymis sevgili bulent abim geceleri calisiyormus)))))))
Yorum