Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Önümde çıkan yol kavgası. Aman arkadaşlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Önümde çıkan yol kavgası. Aman arkadaşlar...

Azönce Bakırköy devlet hastanesinin kavşağına yaklaşırken hemen önümde görüntülerdeki kavga çıktı. 2 kişi yaralandı. Biri ben kavşaktan u dönüşü yapıp geldiğimde hareketsiz yerde yatıyordu, sadece 3 dakika sonra üstelik... Aman arkadaşlar sinirlerinize hakim olun, kendinizi böyle durumlara sokmayın. Ben yanından geçerken araya alınan adam kan revam yerde yatıyordu. Aman dikkat...

http://www.youtube.com/watch?v=-2Z30kCp-E8#ws
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Ynt: Önümde çıkan yol kavgası. Aman arkadaşlar...

Bu tür kavgalar toplum olarak hala gelişmemişliğimizin ifadesi babamlar anlatırdı köylerde bir karış toprak için kardeşler birbirlerini düşmanca kavga ederek yaralarlarmış cahillik diz boyu iken günümüzde ise bu tür olayları hiç düşünemiyorum hala böyle yabanilikler yapılıyor.

Size de geçmiş olsun bir araba ile siz olaya karışmamışsınız ama çocuğunuz olaya şahit olmuş bence olayı çocuğa basit olarak anlatın ve bilinç altına yerleşmesin çokta konuyu yanında paylaşmayın

Sopa diye gözüken koltuk değneği galiba

Allahım bizleri bu tür olaylardan uzak tutsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Bu tür kavgalar toplum olarak hala gelişmemişliğimizin ifadesi babamlar anlatırdı köylerde bir karış toprak için kardeşler birbirlerini düşmanca kavga ederek yaralarlarmış cahillik diz boyu iken günümüzde ise bu tür olayları hiç düşünemiyorum hala böyle yabanilikler yapılıyor.

Size de geçmiş olsun bir araba ile siz olaya karışmamışsınız ama çocuğunuz olaya şahit olmuş bence olayı çocuğa basit olarak anlatın ve bilinç altına yerleşmesin çokta konuyu yanında paylaşmayın

Sopa diye gözüken koltuk değneği galiba

Allahım bizleri bu tür olaylardan uzak tutsun

Teşekkürler.

Evet, katılıyorum yazdıklarınıza. Oğluma kavga görünce arkasını dönüp gitmesini çok gerekliyse polisi aramasını öğretiyoruz hep, gene tekrar etmişti annesi. Adlarımızı, adresimizi, telefonumuzu ezberlettik, yabancılarla ilgili standart şeyleri öğrettik. İnşallah tek başına ihtiyacı olmaz.

İstanbul gün geçtikçe daha tehlikeli oluyor.

Kavgada 2 koltuk değneği bir de kalas vardı. Başına darbe alıp yere düşen kişiye kalasla vurdu zayıfça olan. Diğer iki kişi de ona koltuk değnekleriyle saldırdı. Ben dönerken yerde yatan zayıfça olan adamdı, ameleydi sanırım karşı inşaatta. Yere düşen adamı görmedim, heralde dükkanın birine girdi. Adam kan revan içinde yerde yatıyordu Ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum... Öldü mü kaldı mı belli değil. Bu görüntüyü kestiğim anda polis geldi zaten, yanı o adama ne olduysa bu görüntülerde oldu. Sonradan bir şey olmadı, çünkü ben u dönüşü yapıp aynı yoldan geri döndüm 2-3 dakika içinde. 2 ambulans geldi bir anda.

Neyse, Allah kimseye yaşatmasın.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Yine de şanslılarmış ki olaya ateşli silah bulaşmamış. taraflardan birinde ateşli silah olunca bu tip durumlarda o hararetle hiç düşünmeden çekiliveriliyor ve ateşleniyor
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

malesef günümüzün şartlarından dolayı kimseye karşı tahammül kalmamış ,iyi niyet kalmamış insanlık bitmiş malesef. Adamlar kavga ederken herkez izliyor bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı! inşallah adamların bişeyi yoktur .

Yorum

Öyle evet maalesef. Tahammül de önemli haddini bilmek de önemli. Kimsenin kimseye tahammül göstermediği bir ortamda sabırları da çok zorlamamak gerekiyor. Yoksa bunun gibi sonuçlar rahatlıkla doğabiliyor. Bahsettiğim gibi yerde biri yatıyordu ben dönerken ama akıbetini bilemiyorum tabi. İnşallah ciddi bir durum yoktur...

Yorum

2 gün önce sabah haliç köprüsünde trafik var ağır ağır ilerliyoruz hemen önümdeki araç sağ şeritteki araca yol vermiyor sıkıştırıyor devamlı yol vermeyen şöför birden araçtan indi diğer adama bağırmaya başladı adamda camı açtı açmasıyla 2 yumruğu yemesi bir oldu. Adamda aşağı indi girdiler birbirlerine hemen bizde atladık araçtan adamları ayırdık adamın ağzından çıkan cümle önüme niye girmeye çalışıyorsun!!! bu nasıl bir laf bırak girsin 2sn zamanını alır yada diğer adam neden ısrar ediyosun. Bazen buna benzer olayları bizde yaşıyoruz ama çok gereksiz çoğumuzun çoluk çocuğu var biri çıkartıp bıçak sokar diğeri silahla vurur burası istanbul kimin ne mal olduğu belli değil .

Yorum

Allah bizi böyle seylerden korusun volkan sona duyrulur ihihi
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İstanbul'da trafik bir sabır imtihanı... Muğla'da öyle değil ama, kaçıcam sonunda memleketime

Yorum

İstanbul gibi bi şehirde kimin ne olduğu belli değil, o yüzden en iyisi trafikte tartışma ortamına girmemek, araçtan inip erkeklik yapmamak, herkes efendi olsa sorun yok, ama maalesef çeşit çeşit insan var, sırf yolda birine çatmak için trafiğe çıkanlar var...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                      malesef günümüzün şartlarından dolayı kimseye karşı tahammül kalmamış ,iyi niyet kalmamış insanlık bitmiş malesef. Adamlar kavga ederken herkez izliyor bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı! inşallah adamların bişeyi yoktur .
                      abi bu anlattıgın büyük sehirlerde çok oluyor malesef ama küçük sehirlerdeki bölgelerde hala insanlık var az bucuk insanlar birbirinden korkuyor artık.
                      siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                      siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                      uçan teneke fiorino

Yorum

Benim tezim şu, büyük şehirlerde yaşayanların yeterince özel alana sahip olmamaları onları her konuda fazla korumacı dolayısıyla da agresif yapıyor. Yolda trafik yüzünden dip dibeyiz, evde apartmanlar yüzünden alt üst yaşıyoruz, işte (genelde) kalabalık yerlerde çalışıyor ve yemeğimizi bile kalabalıklar içinde yiyoruz. Ondan sonra sonra biri önümüze kırınca tacize uğramış gibi hissediyoruz, komşu takırtıyı abartınca alanımıza girilmiş gibi hissediyoruz, ofiste biri işimize karışsa yetki çatışmalarını başlatıyoruz, vs. Ama her birimiz bahçeli, tek katlı evlerde otursak; yollarımızda trafik olmasa ve rahat rahat aracımızı sürüp keyfini çıkarsak, trafik yüzünden geç kalmasak; her birmizin kendi geniş ofisleri olsa, vs. bu sorunlar büyük ölçüde ortadan kalkar gibi geliyor bana. İnsan toplu yaşamak üzere yaratılmış belli ama "toplu" kelimesinin anlamı milyonları bulunca içimizdeki mağara adamı ortaya çıkıyor gibi. Çok da toplu yaşamamak lazım belki de...

* Tam sosyoloji günü oldu bugün

Yorum

Bence senelerdir televizyon programlarında; Adam dövmek , hır çıkarmak , birini yaralamak "Delikanlılık" olarak gösterildiği için insanlar bu hale geldi.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                            Bence senelerdir televizyon programlarında; Adam dövmek , hır çıkarmak , birini yaralamak "Delikanlılık" olarak gösterildiği için insanlar bu hale geldi.
                            kesinlikle bunun etkisi büyük; Cüneyt Arkın, Tarık Akan filmleri vb çok yanlış mesajlar da verdi arada
                            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Allah akıl fikir sabır versin.

Biz ne zamanki törelerimizi örfümüzü adetlerimizi kaybettik inançlarımız zayıfladı, saygımızı sevgimizi hürmetimizi de kaybettik. Sonunu düşünmeden hak yer olduk, kalp kırar olduk. sonuç ne yazık ki olur olmaz hasis menfaatler uğruna kavga eder oldu.

Sadece trafikte mi? her yerde acaip bir tahammülsüzlük var.

Bir de kusuru hep karşımızda arayıp kendimize sütten çıkmış ak kaşık muamelesi yapmaya başladık.

En ufak meselelerde kavgalar çıkıyor. Aman Allahım! Üç kıta da Allah'ın aslanı olmuş; doğudan batıya kuzeyden güneye hakkı yaşayarak anlatmış bir millet hey haat!

Medet ya Rabbi!

Sabır ya Rabbi!

Akıl ya Rabbi!

Edep ya Rabbi!
                              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                              X