Birşey soracagım benim araçta otomatik uzun kısa yapma aktif degil autoya getirip devam ediyorum kendım gerekırse uzun kısa yapıyorum bende viraj donerken vs farda ıc kısmı aydınlatıyor donuyor fakat bu sekılde ılerıyı daha ılerıyı gosterip sonra yavaslayınca daha kısa aydınlatmaya donmuyor sankı yada bana ole geliyor bizim araclarımızdaki Afl lerdede aynı ozellık mevcut degilmi yoksa far asistanınımı etkin hale getirmek gerekıyor
Birşey soracagım benim araçta otomatik uzun kısa yapma aktif degil autoya getirip devam ediyorum kendım gerekırse uzun kısa yapıyorum bende viraj donerken vs farda ıc kısmı aydınlatıyor donuyor fakat bu sekılde ılerıyı daha ılerıyı gosterip sonra yavaslayınca daha kısa aydınlatmaya donmuyor sankı yada bana ole geliyor bizim araclarımızdaki Afl lerdede aynı ozellık mevcut degilmi yoksa far asistanınımı etkin hale getirmek gerekıyor
sinyal kolunu selektör yapar gibi 2 sefer ileri itince uzun far asistanı aktif oluyor
sinyal kolunu selektör yapar gibi 2 sefer ileri itince uzun far asistanı aktif oluyor
Uzun huzmeli far asistanı, gece sürüşlerde ve araç hızı saatte 40 km'nin üzerindeyken
uzun huzmeli farın temel araç farı olarak kullanılmasını sağlar. Gece sürüşte, 40 km/saat veya
daha yüksek bir hızla seyrederken sinyal lambası kolunun iki kez çekilmesi durumunda uzun
huzmeli far asistanı etkinleşir.
Şu durumlarda kısa huzmeli fara geçilir:
■ Ön camdaki kamera karşıdan gelen veya önden giden başka bir aracın ışığını algıladığında
■ Araç hızı saatte 20 km'den daha düşük olduğunda
■ Karlı veya sisli havalarda
■ Şehir içi alanlarda
Belirtilen bu durumların ortadan kalkması durumunda sistem tekrar uzun huzmeli fara geçer.
Yeşil kontrol lambası, uzun huzmeli far asistanı etkin durumdayken sürekli yanar, mavi
kontrol lambası uzun huzmeli far açık durumdayken yanar.
Uzun far asistanı etkinken sinyal kolu bir kez ileri itildiğinde far asistanı devre dışı kalır, kitapçıkta (sahife 113) öyle yazıyor
bu videoyu izledikten sonra bugun alacağıma arabaya bende bu sistemi eklettim:S girdi yinee
Yakısır amirim.. Kesinlikle olmalı.. Şener Şen in bi lafı vardı ha bir ha iki olan olmuş diye
Aynen oyle oldu hocam 1 2 1 2 diye diye nerelere geldim bi bilsen semsiye acildi acilacak)
aracınız çok güzel araç oldu fakat sizde de sanki biraz hızlı araç değiştirme isteği var gibi fazla opsiyon ikinci elde zarar ettirebilir biraz uzun kullanında 3-4 sene sonra biz alalım bari
2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı) 2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum