Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia biturbo 4x4 video

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia biturbo 4x4 video

clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
      Orjinal yazı sahibi: smg05
      Abi arkadan itiş olmasaydım video çekmek için gelirdim
      Sabitleme aparatı, kamera herşey var
      teşekkürler vaktin olursa uygun bir yere gidip (önereceğin her hangi bir yer,şehir içi şehir dışı benim için fark etmez) güzel bir çekim yapabiliriz.Pist iyi olursa youtube'da izlenme rekoru kırarız
      Abi Ocak 15 den sonra 3 hafta boyunca 7/24 müsait duruma düşeceğim. Haberleşelim Farklı açılardan çekim yaparız. Montajlarda benden
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
        Abi arkadan itiş olmasaydım video çekmek için gelirdim
        Sabitleme aparatı, kamera herşey var
        teşekkürler vaktin olursa uygun bir yere gidip (önereceğin her hangi bir yer,şehir içi şehir dışı benim için fark etmez) güzel bir çekim yapabiliriz.Pist iyi olursa youtube'da izlenme rekoru kırarız
        Abi Ocak 15 den sonra 3 hafta boyunca 7/24 müsait duruma düşeceğim. Haberleşelim Farklı açılardan çekim yaparız. Montajlarda benden
        yazdıkların kulağa hoş geliyor 15 ocaktan sonra karı bekleyeceğiz veya kara biz gideceğiz.Ok.Benim için her yol bağdat
        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

İnsignia 4×4 olmasaymış daha güzel olurmuş..4x4ün verileri normale göre daha kötü..benim anlamadığım bmwlerde mersolarda audilerde x drive 4matic quatro verileri mükemmel ama insigniada fabrikasyon veriler çok kötü..195 hp 4x4 max hız 210 dye verilmiş 195 hp 229-230 dye hatırlıyorum 4×4nden 20 km daha kötü anlamadım ilgili abilerim bilgilendirirse sevinirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
            İnsignia 4×4 olmasaymış daha güzel olurmuş..4x4ün verileri normale göre daha kötü..benim anlamadığım bmwlerde mersolarda audilerde x drive 4matic quatro verileri mükemmel ama insigniada fabrikasyon veriler çok kötü..195 hp 4x4 max hız 210 dye verilmiş 195 hp 229-230 dye hatırlıyorum 4×4nden 20 km daha kötü anlamadım ilgili abilerim bilgilendirirse sevinirim
            bence biraz daha araştırmalısın.dikkatli bir şekilde bir daha gözden geçirmen gereklidir.

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

İnanın abicim detaylı baktım

Yorum

aşağıdaki lingi bir daha daha dikkatli incelemeni rica ederim.163bg'e bakıyorsun !!! bakıyorsun ama göremiyorsun !

http://www.opel.com.tr/content/dam/O...et_09_2014.pdf

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                  Tüm araçlar için bu geçerli,aynı güce sahip,tüm 4*4 araçlarda kayıp meydana gelir,bu kayıp ise daha iyi yol tutuş ve yere basma olarak size geri döner
                  Opele has bir durum değil.
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                  X