Abi arkadan itiş olmasaydım video çekmek için gelirdim
Sabitleme aparatı, kamera herşey var
teşekkürler vaktin olursa uygun bir yere gidip (önereceğin her hangi bir yer,şehir içi şehir dışı benim için fark etmez) güzel bir çekim yapabiliriz.Pist iyi olursa youtube'da izlenme rekoru kırarız
Abi Ocak 15 den sonra 3 hafta boyunca 7/24 müsait duruma düşeceğim. Haberleşelim Farklı açılardan çekim yaparız. Montajlarda benden
Abi arkadan itiş olmasaydım video çekmek için gelirdim
Sabitleme aparatı, kamera herşey var
teşekkürler vaktin olursa uygun bir yere gidip (önereceğin her hangi bir yer,şehir içi şehir dışı benim için fark etmez) güzel bir çekim yapabiliriz.Pist iyi olursa youtube'da izlenme rekoru kırarız
Abi Ocak 15 den sonra 3 hafta boyunca 7/24 müsait duruma düşeceğim. Haberleşelim Farklı açılardan çekim yaparız. Montajlarda benden
yazdıkların kulağa hoş geliyor 15 ocaktan sonra karı bekleyeceğiz veya kara biz gideceğiz.Ok.Benim için her yol bağdat
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
İnsignia 4×4 olmasaymış daha güzel olurmuş..4x4ün verileri normale göre daha kötü..benim anlamadığım bmwlerde mersolarda audilerde x drive 4matic quatro verileri mükemmel ama insigniada fabrikasyon veriler çok kötü..195 hp 4x4 max hız 210 dye verilmiş 195 hp 229-230 dye hatırlıyorum 4×4nden 20 km daha kötü anlamadım ilgili abilerim bilgilendirirse sevinirim
İnsignia 4×4 olmasaymış daha güzel olurmuş..4x4ün verileri normale göre daha kötü..benim anlamadığım bmwlerde mersolarda audilerde x drive 4matic quatro verileri mükemmel ama insigniada fabrikasyon veriler çok kötü..195 hp 4x4 max hız 210 dye verilmiş 195 hp 229-230 dye hatırlıyorum 4×4nden 20 km daha kötü anlamadım ilgili abilerim bilgilendirirse sevinirim
bence biraz daha araştırmalısın.dikkatli bir şekilde bir daha gözden geçirmen gereklidir.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Tüm araçlar için bu geçerli,aynı güce sahip,tüm 4*4 araçlarda kayıp meydana gelir,bu kayıp ise daha iyi yol tutuş ve yere basma olarak size geri döner
Opele has bir durum değil.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum