Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia 1.6T vs Impreza STI
Collapse
X
-
Ynt: Insignia 1.6T vs Impreza STI
korktunmu çağrı neden video orada sonlanıyor haha haha hahaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblkorktunmu çağrı neden video orada sonlanıyor haha haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Volkan ,
Insignia ile ben o trafikte Hayabusayı geçtim bu ne ki
Bu arada Subarının söföründe pilotaj hataları var sağlam bir pilotla denemek lazım trafikte iyi bir plot alır gider uzunda da volkan gider
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriBen senin gibi tirsak degilim ama erhan abinin seni kiz gibi nasil bagirttigini hepimiz biliyoruz haha
Videoyu ben cekmedim bu arada ihihiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Erhan abisi beni bagırtmıs ya onun için söylüyorum.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: kdristnblkorktunmu çağrı neden video orada sonlanıyor haha haha haha
Artık yanında bayan var diye arsızlık yapanlara da bir çift lafın olacak
Yorum
-
Volkan abi,geçmiş olsun.Subaru dediğin gibi senin ona yetişeceğini düşünmeden geçmiş boşluğa.Seni görünce ne hissetti acaba?2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: kdristnblkorktunmu çağrı neden video orada sonlanıyor haha haha haha
Artık yanında bayan var diye arsızlık yapanlara da bir çift lafın olacak
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoVolkan abi,geçmiş olsun.Subaru dediğin gibi senin ona yetişeceğini düşünmeden geçmiş boşluğa.Seni görünce ne hissetti acaba?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: kdristnblkorktunmu çağrı neden video orada sonlanıyor haha haha haha2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
Yorum