Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otomobil dünyam yeni insignia test

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Otomobil dünyam yeni insignia test

Orjinal yazı sahibi: ulas79
    Dikkat ederseniz adam aracı kullanana kadar burun kıvırarak yorum yapıyor ama ne zaman ki o virajlı yola girip gaza yüklenmeye başlıyor olumlu yorum yapmamak için nasıl kıvırsam diye uğraşmaya başlıyor
    Kesinlikle öyle.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Silah zoruyla yapılmış bir test gibi olmuş. 320 testinden sonra biraz mahzunlaşmış bu testte. Sanki hayata küsmüş gibi. Üzüldüm açıkcası.
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Anlattıkları doğrudur yanlıştır, kişiden kişiye değişir lafım yokta; sunum tuzsuz helva kıvamında olunca canım sıkıldı izlerken. 3.20"yi test ederken kendinden geçen....
        neyse boşver. Yeni insignia süper, bilen biliyor zaten.. pray
           2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Insignia olmuş bikere. Kim ne derse desin.
          D sınıfında fiyat/kalite performansına göre bence 1 numara.
          Okadar!
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
            Silah zoruyla yapılmış bir test gibi olmuş. 320 testinden sonra biraz mahzunlaşmış bu testte. Sanki hayata küsmüş gibi. Üzüldüm açıkcası.
            Aynen ben de böyle düşündüm. İnsignia sahibi olmayanı bile rahatsız eden bir tarz sergilemiş bence.Otomobil test programı olarak 8. etap'ı tavsiye ediyorum.Çok daha profesyonel değerlendirmeler mevcut.
            İnsignia 1.6 T Cosmo-Beyaz-navi

Yorum

Yeni Insignia'nın gösterge panelinden başka güzel hiç bir yanı yok, yazık ettiler canım arabaya

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                Dikkat ederseniz adam aracı kullanana kadar burun kıvırarak yorum yapıyor ama ne zaman ki o virajlı yola girip gaza yüklenmeye başlıyor olumlu yorum yapmamak için nasıl kıvırsam diye uğraşmaya başlıyor
                Orjinal yazı sahibi: vectracdx
                Orjinal yazı sahibi: denz
                Aynen ben de böyle düşündüm. İnsignia sahibi olmayanı bile rahatsız eden bir tarz sergilemiş bence.Otomobil test programı olarak 8. etap'ı tavsiye ediyorum.Çok daha profesyonel değerlendirmeler mevcut.
                Sizlere aynen katılıyorum.. evet anlatım tatsız tuzsuz zoraki.... eleştri mutlaka yapılır ama insanların hareketleri mimikleri kendini ve ne düşündüğünü ele veriyor zaten..Bu video yu paylasırken insignia mızla ilgili olduğu için herkesin görmesini istedim.. Haber insignia ile ilgli bir haberse arsivde bulusun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

orta konsol dizaynı olmamış gösterge haric iç dizayn benim hoşuma gitmedi ama dış dizayn özelliklede ön kısım gercekden hoş duruyor.
                  siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                  siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                  uçan teneke fiorino

Yorum

Kim doğuş grubunu karşısına almak ister Fatihh abiii )
                    2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                      Yeni Insignia'nın gösterge panelinden başka güzel hiç bir yanı yok, yazık ettiler canım arabaya
                      Aynı görüşteyim.
                      Videonun da keyifsiz olduğu kesin ama Yeni Insignia eskisi kadar heyecanlandırıcı değil bence videodaki çoğu şeye katılıyorum, touchpad, klima vb. hepsi eskisinde daha kullanışlıydı.
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Açıkçası yeni insigniayı dıştan bakınca daha ufak gibi algılıyorum. Buna neden olan daha keskin far tasarımına sahip olan kasası olabilir. Gidip cetvelle ölçsem eminim 1-2 cm arası bi dikine ufalma söz konusu motor kaputu üzerinde. Tamamen gözlem neticesi yorumum. Birde, arka stopları hakket beyenmedim. Kişisel zevk
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ben bu programı devamlı izliyorum takipte ediyorum eren tekin daha çok bmw hayranıdır ama çoğu aracı sınırlarında kullanıp test ediyor viraj yol tutuş performans gibi konularda testler yapıyor ancak bende anlamadım bu insignia testi yavan ve tatsız geçmiş örneğin Astra Jetta bir araba daha vardı unuttum doğrusu bunların karşılaştırması vardı orda opeli performans yol tutuş olarak çok övüyordu ancak dediğim gibi insignia testi nedenini anlayamadığım kadar basit olmuş aracı limitlerinde kullanmamış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
                            ... çoğu aracı sınırlarında kullanıp test ediyor...
                            bence sınırında kullanmıyor. arabanın sınıfına, özelliğine, üretiliş amacına bakmaksızın bütün arabaları; cadde olsun sokak arası olsun pist olsun, sürekli dipgaz kullanmaktan başka birşey yapmıyor. sanki ilk defa araba kullanan birisine vermişsinde ilk defa 100hp üzeri araba kullanıyormuş gibi otopark.com'dan sonra onun testlerini çok gereksiz ve eksik görüyorum.
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
                              ... çoğu aracı sınırlarında kullanıp test ediyor...
                              bence sınırında kullanmıyor. arabanın sınıfına, özelliğine, üretiliş amacına bakmaksızın bütün arabaları; cadde olsun sokak arası olsun pist olsun, sürekli dipgaz kullanmaktan başka birşey yapmıyor. sanki ilk defa araba kullanan birisine vermişsinde ilk defa 100hp üzeri araba kullanıyormuş gibi otopark.com'dan sonra onun testlerini çok gereksiz ve eksik görüyorum.
                              yapacak birşey yok herkesin beğenisi farklı

Yorum

İşleniyor...
                              X