Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Otomobil dünyam yeni insignia test
Collapse
X
-
Ynt: Otomobil dünyam yeni insignia test
İç dizayn adamı etkilememiş, tochpad gereksizmiş,dokunmatık klima olmamış,konfor sınıfının altında vites geçişleri çok iyi değil bu nasıl test ya.. her cümlesinin başında "sınıfına yakın" "hemen hemen sınıf standartlarında" sanki insignia D segmentinin yancısı passata felan yetişmeye çalışıyor hayır aynı adam passatın iç dizaynını öve öve bitiremiyor başka testte allah askına insignia'cılıgı bir kenara attım passatın neyi daha iyi insigniadan? bence insignia değil bu arkadaş olmamış
Yorum
-
Bence kötü bişey söylememiş, touchpad kullanışlı değil diyor bencede haklı, şanzıman dsg kadar iyi değil hepimiz biliyoruz, yol sesi bencede biraz daha az olabilirdi ama bunların dışında yol tutuş ve motoru öve öve bitirememiş, bence iyi anlatmış , iç hacim içinde iyi diyor
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266şanzıman dsg kadar iyi değil hepimiz biliyoruz
Bugüne kadar İnsignia'dan şanzıman problemi çıktığını işitmedim.
En azından sitede paylaşan olmadı diye hatırlıyorum.
Yorum
-
Touchped gercekten kullanisli degil teknolojik olabilir ama kesinlikle turn push cok daha iyi. Dokunmatik klima iyi fikir ama dokunmadik hassasiyeti iyi degil sanziman zaten herkes biliyor bunlar olumsuz yanlari. Olumlu yanlarida kisiye gore degisirF30 Sport+
Yorum
-
Dakika olarak 6.35-6.40'ta insignianın yanına yaklaşan Ferrari de kamerayı görünce yanaşmış ihihi
Yol tutuş ve motor performansı hususunda adamın ağzının suları akacak neredeyse ama "sınıfının en iyilerinden" demek yerine "sınıfının gerisinde değil" demesi bir Opel düşmanı olduğunu gösteriyor bence.2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _emre26_Dakika olarak 6.35-6.40'ta insignianın yanına yaklaşan Ferrari de kamerayı görünce yanaşmış ihihi
Yol tutuş ve motor performansı hususunda adamın ağzının suları akacak neredeyse ama "sınıfının en iyilerinden" demek yerine "sınıfının gerisinde değil" demesi bir Opel düşmanı olduğunu gösteriyor bence.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Ben eski insigniaya vurulmustum ama güncel model beni etkilemiyor ve cift cıkışlara hasta oluyordum onun kaldırılması görsellikte bir eksik ön yüz daha hoşuma gitti ama iç kabindeki yenilikler hoşuma gitmedi touch pad bencede kullanışlı degil ve ekran hoşuma gitmiyor eski modelde uçak kokpiti havası vardı ve a.s performans konusunda motoru torpuluyor bence.2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
-
Benim yaptığım test neticesinde görüşlerim:
-Konfor artırılmış. Süspansiyon ve direksiyon Mercedes ayarına yakın. Şikayet edilebilecek bir hususa rastlamadım.
-Touchpad kullanımını biraz yadırgadım açıkçası, ziyadesiyle alışkanlık gerektiriyor. Beğeni meselesi.
-Klima kontrolleri havalı gözükse de fonksiyonel değil.
-1.6 170 lik motor gayet akıcı ve konfora yönelik. Harikalar sunmasa da keyifli.
-Kim ne derse desin ilk defa ne yapacağını kestirebildiğim bir otomatik şanzıman. Tam istediğim yerde vites değiştirdi. Arızalı ve kendi kafasına çalışan vw şanzımanlarına yeğlerim.
Bunun haricinde bence marka tutkusudur. Bir passatla e 250'yi peşinize takamazsınız ama insignia ile oluyor işte haha34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Dikkat ederseniz adam aracı kullanana kadar burun kıvırarak yorum yapıyor ama ne zaman ki o virajlı yola girip gaza yüklenmeye başlıyor olumlu yorum yapmamak için nasıl kıvırsam diye uğraşmaya başlıyorinsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
Yorum