Öyle Olmaz O. 1 le Viraja Girerken Viraj Yönünde Yarım Tur Kırıp O Anda 2 Leyip Tamgaz Gidecen. 50 Metre Garanti. Kaymaya Başlayınca Kontrayı yı Unutmadan
Öyle Olmaz O. 1 le Viraja Girerken Viraj Yönünde Yarım Tur Kırıp O Anda 2 Leyip Tamgaz Gidecen. 50 Metre Garanti. Kaymaya Başlayınca Kontrayı yı Unutmadan
Abi araç otomatik olduğundan o dediklerini yapmaz sistem direk vites yükseltiyor.
Gerçi Yusuf abi bir ara 2. vitese almaya çalışıyordu
Muharrem aslında sen daha önce test ettiğin araçlardan bir kaç video izletip , tv lere çıkmış youtube ta 1.4 t ları mesur eden tecrübeli bir kişi olduğunu bilseydi adam sok'e olmazdı herhalde..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Muharrem aslında sen daha önce test ettiğin araçlardan bir kaç video izletip , tv lere çıkmış youtube ta 1.4 t ları mesur eden tecrübeli bir kişi olduğunu bilseydi adam sok'e olmazdı herhalde..
Abi aslında satış temsilcisi tanıyor ama Bmw de temsilci nadiren araç testinde eşlik ediyor onun yerine test görevlileri geliyor bu arkadaşta ilk kez gördü beni. Daha öncesinde yine 3 serisi test ederken abi sen bu işi bilen adama benziyorsun biraz keyfini çıkartalım deyip sport + moduna alıp dtc yi yarı kapatmıştı
Abi aslında satış temsilcisi tanıyor ama Bmw de temsilci nadiren araç testinde eşlik ediyor onun yerine test görevlileri geliyor bu arkadaşta ilk kez gördü beni. Daha öncesinde yine 3 serisi test ederken abi sen bu işi bilen adama benziyorsun biraz keyfini çıkartalım deyip sport + moduna alıp dtc yi yarı kapatmıştı
süpersin kardesim keske video yu kapatmasaymış biraz kısa olmuşş.. senin araç tanıtımın bir baska güzell.. büyük sirketler böyle bir yeteneğin farkında olsa inan peşine düşerler...
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
süpersin kardesim keske video yu kapatmasaymış biraz kısa olmuşş.. senin araç tanıtımın bir baska güzell.. büyük sirketler böyle bir yeteneğin farkında olsa inan peşine düşerler...
Abi videoyu Yusuf abi çekiyordu artık nasıl çektiyse kalitede 1440p gözüküyor ben hayatımda böyle yüksek çözünürlükte video izlemedim
Kısa olayına gelince yanlamadan sonra kapattı yusuf abi hem telefonun şarjı bitiyordu hemde yandaki görevli böyle bir hareket beklemiyordu şaşırdı.
İş olayında da herşey nasip abi, ülkemizde bu işin karşılığı ne yazık ki yok ama yurtdışında öyle değil Herşeyin hayırlısı
Şasırsın abicim.. görevli herhalde tın tınn araç kullanan sanki geziye çıkmışş gibi sürücülere alışmışş aman araca bişey olmasın tarzında düşünüyor.. adı üstünde test aracı abicim viraja hızlıda giricen yanlıcanda aracı her konuda test edicen alışsın adam....
iii yapmışsın vallaaa .. clapclap
insignia team ailesinin fark oluşturan bir rengisin kardesim
Şasırsın abicim.. görevli herhalde tın tınn araç kullanan sanki geziye çıkmışş gibi sürücülere alışmışş aman araca bişey olmasın tarzında düşünüyor.. adı üstünde test aracı abicim viraja hızlıda giricen yanlıcanda aracı her konuda test edicen alışsın adam....
iii yapmışsın vallaaa .. clapclap
insignia team ailesinin fark oluşturan bir rengisin kardesim
Zaten en büyük sıkıntı aracı öyle test edip aldıktan sonra çıkıyor abi. Beklentilerini kullanıcının karşılamıyor sonra aldığına pişman oluyor.
İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim clapclap
Şöyle özetlim
Yanladıktan sonra görevli ''' abi napıyosun sen ya , beni zor durumda bırakıcak hareketler yapma dedi '' bende mevzu uzucak kapatim dedim ama sonra kanki oldu adam yoksa kapamazdım kusura bakma muharrem
Şöyle özetlim
Yanladıktan sonra görevli ''' abi napıyosun sen ya , beni zor durumda bırakıcak hareketler yapma dedi '' bende mevzu uzucak kapatim dedim ama sonra kanki oldu adam yoksa kapamazdım kusura bakma muharrem
Adam sonra bence pişman bile oldu abi çünkü gayet soğukkanlıydım, relax bir şekilde yanladık sonra devam ettik. Ben adamla sonra muhabbetime, araç tanıtımıma devam ettim görevli düzlükte basmaya alışmış
Estağfurullah abi ne kusuru tam kıvamında video oldu
Muharrem yakında seni showrooma almayacaklar ))
Valla benim araç 4000 km de
8 litre ile dolaşıyorum
İnsignia 1.6 turbomdan %20 az yakıyor
320d bundan şehir içinde %20 şehirlerarası yolda %15 az yakar
Aralarında fiyat farkı 40 bin TL oldu ki vergisiz fiyat 320d daha az
MTV yi de düşün kararı sen ver ama dizelin servis araşılığı 15000 km bunun 12000 km (kullanıma göre değişiyor)
Valla yanlamaya acayip müsait ben halen launch control arıyorum sistemde
Ama düz yolda da iyi gidiyor
Hüseyin Abi'ye sorun
Yorum