Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Porsche Cayenne S 4.5 340hp vs. Insignia 1.6T 250hp

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Porsche Cayenne S 4.5 340hp vs. Insignia 1.6T 250hp

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    Orjinal yazı sahibi: volkan
    Hee panamerayı illa geçmek istersem gider basıncı sağlam açtırabilirim ama bu sefer uğraşmam lazım hem basıncı açmak için yarım günüm gidecek geri kıstırmak içinde yarım günüm gidecek şu yoğunluğumda buna zaman harcıyamam şu anki gücü tahminim 230,240 bg arası eğer geçersen beni işi gücü bırakır açtırırım basıncı hadi bidaha rolling yapalım diye kafanı ütülerim haha haha
    Sıkıntı yok abi sen nasıl istersen, yalnız 230-240 bg ile biraz zor geçmen, bence direk basıncı açtır gel deneyelim, o beygirle anca e250 seni zorlayabilir bi ihtimal, denemek lazım, ben ikisinide getireyim, hangisini geçersen artık
    şu anki güçle panamerayla kafa kafaya gidebilir tahminim ,e250 ye hiç şans vermiyorum be Hasan'ım şu anki haliyle bile çok yakıt harcıyorum sabah namazına giderken arkamda Yılmaz abi vardı ben ara sıra gaza yükleniyordum Yılmaz abinin eşi zannetmişki yağmur çiseliyor Yılmaz abiyse yok bizim Volkan'ın arabadan gelen benzin bu demiş çiğ miğ gönderiyoruz benzini birde basıncı açınca gerisini sen düşün attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmiyor 270 , 280 bg güç alıyoruz ama 1 tl benZin yakıyoruz km de

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      Hee panamerayı illa geçmek istersem gider basıncı sağlam açtırabilirim ama bu sefer uğraşmam lazım hem basıncı açmak için yarım günüm gidecek geri kıstırmak içinde yarım günüm gidecek şu yoğunluğumda buna zaman harcıyamam şu anki gücü tahminim 230,240 bg arası eğer geçersen beni işi gücü bırakır açtırırım basıncı hadi bidaha rolling yapalım diye kafanı ütülerim haha haha
      Sıkıntı yok abi sen nasıl istersen, yalnız 230-240 bg ile biraz zor geçmen, bence direk basıncı açtır gel deneyelim, o beygirle anca e250 seni zorlayabilir bi ihtimal, denemek lazım, ben ikisinide getireyim, hangisini geçersen artık
      şu anki güçle panamerayla kafa kafaya gidebilir tahminim ,e250 ye hiç şans vermiyorum be Hasan'ım şu anki haliyle bile çok yakıt harcıyorum sabah namazına giderken arkamda Yılmaz abi vardı ben ara sıra gaza yükleniyordum Yılmaz abinin eşi zannetmişki yağmur çiseliyor Yılmaz abiyse yok bizim Volkan'ın arabadan gelen benzin bu demiş çiğ miğ gönderiyoruz benzini birde basıncı açınca gerisini sen düşün attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmiyor 270 , 280 bg güç alıyoruz ama 1 tl benZin yakıyoruz km de
      O kadar yakıyormu gerçekten, eğer aktarma organlarına el attıysan panamera ile kafa kafaya gidebilir kg farkından dolayı, sonuçta panamera 1900 kg lik bir araç, insignia 1600 kg arada 300 kg var, ağırlık çok önemli ama panamerada motor hacminden ve torktan kurtarıyor, sonucu gerçekten merak ediyorum, 4,5 cayenneyi geçtiyse 3.0 panamerayıda geçmesi lazım diye düşünüyorum ama panemarayada güveniyorum bi yandan, o yüzden merak ediyorum sonucu... Panamerayı geçemezsen e250 yle de deneriz...

Yorum

Aynen yakıyor kardeşim 220 bg geçtikten sonra acayip fark ediyor benzinde , bende 220 bg lerde bırakmaya çalışıyorum genelde..Bende merak ediyorum gerçekten test yapar eğleniriz videoyuda atarız foruma arkadaşlarımız seyreder

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Aynen yakıyor kardeşim 220 bg geçtikten sonra acayip fark ediyor benzinde , bende 220 bg lerde bırakmaya çalışıyorum genelde..Bende merak ediyorum gerçekten test yapar eğleniriz videoyuda atarız foruma arkadaşlarımız seyreder

Aynen abi eğlence amaçlı zaten, yoksa insignia geçmiş, panamera geçmiş hiç önemli değil, eğlence ve sosyal aktivite amaçlı bi deneme yapcaz, ortada bi yarış yada iddia olmucak, eğlenelim bakalım

Yorum

Maşallah..İnsignia nın egsoz una bi işlem yapılmışmı çok tatlı tok bir sesi var varex tarzı veya çok bağıran tarzları sevmiyorum artık kafam kaldırmıyor çok hafif tok bir ses yani motordan geliyormuş hissi için ne yapılabilir
            İnsignia 1.6 T Sport -- Flexride -- Sunroof -- AFL Far --
            Recaro Spor Koltuk -- İnfinity Surround System -- DVD800Turn Push -- Spor pedallar -- 19 Jant -- Piano Lake Konsol -- Park Assist --

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FRK_MYDN
              Maşallah..İnsignia nın egsoz una bi işlem yapılmışmı çok tatlı tok bir sesi var varex tarzı veya çok bağıran tarzları sevmiyorum artık kafam kaldırmıyor çok hafif tok bir ses yani motordan geliyormuş hissi için ne yapılabilir
              komple 70 mm lik boru geliyor arkaya kadar arkadaki egzozlarda lion fire varex tarzı açıp kapatabiliyorsun Türk firma

Yorum

Helal olsun sana abicim forumun gruru sitenin kartalıkralsın vesselam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                  teveccühünüz eyvallah kardeşim ..

Yorum

teveccühünüz eyvallah kardeşim ..
                    InnnnnInnnnnn Innnnnnnnnnnnnnnnnnnn

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yeminle gurur duyuyorum abi seninle...insigniayı bylesine dehşet hale getiren bi insanin şoförlüğünü ayri bi merak ediyorum videolardan az çok görüyoruz ama gerçekte bi ayrıdır muhtemelen..gün gelir inş tanışma fırsatı bulabilirim abim seninle

Yorum

Yeminle gurur duyuyorum abi seninle...insigniayı bylesine dehşet hale getiren bi insanin şoförlüğünü ayri bi merak ediyorum videolardan az çok görüyoruz ama gerçekte bi ayrıdır muhtemelen..gün gelir inş tanışma fırsatı bulabilirim abim seninle
                        gelirsen bir gün istanbula tanışırız kardeşim

Yorum

Eyw abi saol

Yorum

Maşallah yürürü çok iyi , ellerinize sağlık, roll de ilk çıkışı da oldukça başarılı. Kalıbına göre oldukça atik.
                            1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004)
                            2) 2000 Volvo S40 2.0T              (2004- ???)
                            3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012)
                            4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? )

Yorum

Selamlar,
                              Konu baya önce açılmış,denendimi merak ettim.Eğer Volkan 220-230 hp arası olursa ve 50-70 arası basılır ise,Panemeranın pek şansı yok 220 ve üstü süratlere kadar.Volkan biraz basınç açar ve 250 hp geçer ise,top speed de kadarda önde olur.E 250 zaten denemesin Volkan ile

Yorum

İşleniyor...
                              X