Duyuru

Collapse
No announcement yet.

8.Etap Yeni Insignia SIDI Test (eski insignia ile karşılaştırmalı)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 8.Etap Yeni Insignia SIDI Test (eski insignia ile karşılaştırmalı)

http://www.youtube.com/watch?v=CLJV71Aa6fk#ws
    Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Ynt: 8.Etap Yeni Insignia SIDI Test (eski insignia ile karşılaştırmalı)

Güzel Paylaşım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hah en sonunda... Eline sağlık kardeşim.
      [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Lafı döndürüp dolaştırıp yakıt sarfiyatına getirdi
        Şehir içi 10 litre tüketim oldukça fazlaymış!
        Aynı sınıfın bu güçte motorları ne kadar yakıyor, fiyatları ne kadar; mukayese hiç yok!
        115 beygir wv passat düz şanzımanla neredeyse aynı yakıtı tüketiyor. Hem beygirleri
        noksan, hem de daha hafif.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
          Lafı döndürüp dolaştırıp yakıt sarfiyatına getirdi
          Şehir içi 10 litre tüketim oldukça fazlaymış!
          Aynı sınıfın bu güçte motorları ne kadar yakıyor, fiyatları ne kadar; mukayese hiç yok!
          115 beygir wv passat düz şanzımanla neredeyse aynı yakıtı tüketiyor. Hem beygirleri
          noksan, hem de daha hafif.
          Arkadaşım Vw CC ile gaza parmak uçlarında basmaktan , parmak uçlarında yürümeye başladı artık , o bile 9.5 Adana trafiğinde tüketimi
          Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Yorum

Insignia nin tuketimi emsallerine gore kesinlikle fazla degil
            F30 Sport+

Yorum

Opelde motor teknoloji herşey tamam da adam gibi bir aktarma yok. çift kavrama teknolojisi neredeyse eskidi opel hala eski tip otomatik şanzuman. yani şu araca yeni bir motor koyup da eski tip şanzumanla satmanın nasıl bir mantıgı var?

Yorum

Ya bu arabaya fazla yakiyor diyenler hic arabadan anlamiyorlar bence. Evet benim clio 4 1.2 75 hpye gore ortalama 1.5 litre fazla yakiyor. 1 litre yakiti hesap eden gitsin dizel fiesta alsin 75 beygir. En az 4 litre tasarrufu olur. Aktarmasi zayifmis cift kavramasi yokmus. Ben bir kullanici olarak cift kavrama sanziman istemiykorum ihtiyac duymuyorum. Hele dsg gibi sorun cikartma ihtimali yuksek bir sanzimani hic istemiyorum. Iyilestirilmis active select yeterince konforlu. Bir de tam otomatik. Arabayi hic kullanmayanlar bol keseden atiyor aktarma zayif diye. Araba sollarken gazi kokleyip 280 nm tork ile roketlenmenin zevkini sadece yeni insignia kullanicilari bilir. Passat sahipleri bile arabaya imrenerek bakiyor. Biz burada insignia cosmo otomatik 77000 derken fiyati cok fazla diyenler simdi gidip bluetoothu bile olmayan passatin fiyatina baksin. Ben arabami 79a aldim sunrooflu olarak. Ben aldigimda ayni hatta eksik donanimda passat 21000 daha pahaliydi. Hala da oyle. Bu farki cift degil 5 kavrama yine kapatmaz. Aracim su an 1800 kmde. Ve gram pisman degilim aksine arabami cok seviyorum. Iyiki de almisim diyorum.
                Yeni insignia  1.6 170 sidi cosmo AT+sunroof beyaz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: newsignia
                  Ya bu arabaya fazla yakiyor diyenler hic arabadan anlamiyorlar bence. Evet benim clio 4 1.2 75 hpye gore ortalama 1.5 litre fazla yakiyor. 1 litre yakiti hesap eden gitsin dizel fiesta alsin 75 beygir. En az 4 litre tasarrufu olur. Aktarmasi zayifmis cift kavramasi yokmus. Ben bir kullanici olarak cift kavrama sanziman istemiykorum ihtiyac duymuyorum. Hele dsg gibi sorun cikartma ihtimali yuksek bir sanzimani hic istemiyorum. Iyilestirilmis active select yeterince konforlu. Bir de tam otomatik. Arabayi hic kullanmayanlar bol keseden atiyor aktarma zayif diye. Araba sollarken gazi kokleyip 280 nm tork ile roketlenmenin zevkini sadece yeni insignia kullanicilari bilir. Passat sahipleri bile arabaya imrenerek bakiyor. Biz burada insignia cosmo otomatik 77000 derken fiyati cok fazla diyenler simdi gidip bluetoothu bile olmayan passatin fiyatina baksin. Ben arabami 79a aldim sunrooflu olarak. Ben aldigimda ayni hatta eksik donanimda passat 21000 daha pahaliydi. Hala da oyle. Bu farki cift degil 5 kavrama yine kapatmaz. Aracim su an 1800 kmde. Ve gram pisman degilim aksine arabami cok seviyorum. Iyiki de almisim diyorum.
                  +10000 Durum bu kadar iyi özetlenebilir. Tebrik ederim.

1.4T INSIGNIA

Yorum

İşleniyor...
                  X