toplamda 450w güç içeren Insignia Infinity ses sistemi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Infinity Ses Sistemi - DVD800
Collapse
X
-
Ynt: Insignia Infinity Ses Sistemi - DVD800
Kardeş Harman - Kardon nere Infinity nere yani ? Bence gayet güzel bir sistem daha iyi bir kamera ve müzik ile çekildiğinde marifetlerini anlayabilirsiniz. Yputube'da çok az insignia videosu var gerçekten... Hatta hiç yoksa denebilir 3 tane falan izlenmeye değer video var.[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mertkaslında pek bisi yok yani harman kardon da dinledim ben verilen paralar haketmeiyor dısarda bu paralara daha kaliteli SQ sistem yaptırabilirsiniz
Yorum
-
Birde şöyle bakalım, Infinity için 1500 tl fark veriyorsunuz. Harman- Kardon gibi bir sistem için ise çok daha fazla.
Elbette bu işin sonu yok. Sadece Sub woofer fiyatı 10.000 tl olan sistemler var. Bir arkadaşımın arabası üzerindeki
tesisat Otomobilin yarısı fiyatındaydı.
Önemli olan fiyat/performans diyorsanız infinity iyi bir seçenek, yok ben çok iyi bir tesisat yapıacam diyorsanız İnfinity hiç almayın.
Insignia yı alır almaz iyi Müzik sistemlerin satan bir yere çekin bütçeniz kadar tesisat yaptırın.
Orjinal yazı sahibi: hsnmyOrjinal yazı sahibi: mertkaslında pek bisi yok yani harman kardon da dinledim ben verilen paralar haketmeiyor dısarda bu paralara daha kaliteli SQ sistem yaptırabilirsiniz2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Birde şöyle bakalım, Infinity için 1500 tl fark veriyorsunuz. Harman- Kardon gibi bir sistem için ise çok daha fazla.
Elbette bu işin sonu yok. Sadece Sub woofer fiyatı 10.000 tl olan sistemler var. Bir arkadaşımın arabası üzerindeki
tesisat Otomobilin yarısı fiyatındaydı.
Önemli olan fiyat/performans diyorsanız infinity iyi bir seçenek, yok ben çok iyi bir tesisat yapıacam diyorsanız İnfinity hiç almayın.
Insignia yı alır almaz iyi Müzik sistemlerin satan bir yere çekin bütçeniz kadar tesisat yaptırın.
Orjinal yazı sahibi: hsnmyOrjinal yazı sahibi: mertkaslında pek bisi yok yani harman kardon da dinledim ben verilen paralar haketmeiyor dısarda bu paralara daha kaliteli SQ sistem yaptırabilirsiniz
Yorum
-
öncelikle müzik sistemi konusunda beklenti çok önemli sizin ne istediğiniz sistemin kullanılacak her bir malzemesini belirler,ben profesyonel tesisatlar kullandım araclarımda hep pioneer sistem de yaptım aracıma infinity de jbl de,
kesinlikle şunu belirteyim ki çok şiddetli ses istiyorsanız güm güm güm gezeyim diyorsanız pioneer kicker ve sierra yok ben çok tatlı bi ses versin açtığımda sesi rahatsız etmesin ama yüksek ses beklentimi karşılasın diyorsanız harman,infinity vs...
en iyi tesisat denilecek olursa çok iddaalı bişeye gerek diyorsanız sıkıntı cıkartmasın kapıyı bagajı civataları puntaları gevşetmesin aracım sökülüp takılmasın kesilip biçilmesin diyorsanız mutlaka fabrikasyon bir ses sistemi olması en doğru seçim olacaktır,
insignia dan önce ki honda accord aracımda fabrikasyon pioneer sistem kullandım çok güzel ses alıyordum hemde sürekli (sürekli dememin nedeni insigniada infinity bunu her zaman vermiyor nedenini açıklayacağım) arabayıda baya titretiyordu yüksek seste,
infinityde ise farkettiğim durum aracımı aldığım zamanlar çok güzel seviyeyi 30 a getirdiğim zaman baya yüksek bir ses ve aracı aldığım zaman havaların serin olması,bugünlerde hava çok sıcak akşamları çok yüksek ses hava serinliğinde öğlenleri biraz aynı seviyede düşük ses bunun nedenini merak edip araştırdım çok sıcak havalarda sistem kendini koruyor yüksesk sesle daha fazla ısınmasını engelleyip tam performans ses vermiyor ama tabi 40-45 seviyede yine harika bir ses diyeceğim şudur ki bu sistemi dinlerken hava şartları bile dikkate alınmalı infinity akustik olarak ses şiddeti olarak kesinlikle 10 numara
şunuda belitmek isterim isterseniz dünyanın en iyi hoporlörünü kullanın ana ünite eğer yeterince kapsamlı ve yeterince yüksek çıkış sağlıyamıyorsa size verebileceği sadece birazdaha kaliteli ses olacaktır en azından üzerinde ki ünitede en yüksek ses seviyelerinde hiç zorlanmadan dinlenebilir ama iyi bir tesisat için mutlaka ana ünitenin değişimi gerekir.
Yorum
-
değerli bilgiler için teşekkür ederim şöyle izah edeyim "focus"taki sony ses sistemi infinity den daha başarılı bence ama şu da bi gerçek ki "insignia"daki akustik focustan daha fazla ve sesin dağılma oranı daha fazla belki de beni etkileyen faktör bu olmuştur
Yorum
Yorum