Insignia 2.8 260 hp normal versiyonu 1735 kg
Cupra'nın hem ağırlık avantajı var hemde 2 çeker.
ben impreza ve quattro haricinde iyi giden 4çeker görmedim yada hatırlamıyorum, bırakta Cupra yürüsün yani ihihi
ha bide v10 touareg var
neyse geçsin geçmesin önemli değil, Cupra'da göz yanılması var demek istiyorum, o kadarda aman aman bir fark atmaz bence (?)
yuhhh anlık tüketime gell cupra gazlayınca 78 lt/100km gördüm sanki
hemde videodaki modifiyeli bildiğim kadarıyla. fabrikasyon 325 hp ile modifiyeli 325 hp bir olurmu? bence mod.lu daha rahat yürür gibi geliyor. yanılıyormuyum?
arkadaşlar bilmem farketttinizmi ama opc nin video başındaki benzinine bakın birde video biterkenki benzinine bakın. lütfen birdaha izleyin )))
ayrıca ben opc nin bu kadar yavaş olacağına inanmıyorum bence tamamen yol eğimiyle alakalıdır
hangi viteste oturursa otursun 4te full gaz sıktığında ibre 325hp de boyle yavas inmez , bence demissinde hic 300+ arabalara bindinmi kullandınmı tecrübe vs varmı Egecim, videodaki opc gitmiyor tabi hepsi boyle olck diyede bisi yok yani,
al bakalım sana 2.0tsi cupra 1400kg 300+ hp kadranı takip et bakalım
arkadaşlar bilmem farketttinizmi ama opc nin video başındaki benzinine bakın birde video biterkenki benzinine bakın. lütfen birdaha izleyin )))
ayrıca ben opc nin bu kadar yavaş olacağına inanmıyorum bence tamamen yol eğimiyle alakalıdır
This is a Vectra A (1988-1995) which is considered to be the most succesful model Opel have ever made. It had a variety of engines developing power in the ra...
bu da ilginç bir performans. calibra galiba. vectra a yazmışlar ama.
Youtube'da videoyu izlerken gözüme takıldı. Sanırım Mert'iz istediği böyle bir ivmelenme (Tartışma dışı bir araç ama olsun, sonuçta aynı sayfada çıkıyor isimleri )
Yorum