kapı kilitleri açıldığında yada araç çalıştırıldığında sağ-sol, yukarı-aşağı test hareketleri yapan AFL Bi-Xenon far teknolojisinin ufak bir videosu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia AFL Bi-Xenon Farlar
Collapse
X
-
Ynt: Insignia AFL Bi-Xenon Farlar
şimdilik biraz zor gözüküyor, ama zamanla AFL farların programları ilgili kişiler tarafından elegeçirilir, zamanla oynama yaparlar, Edition'a uyarlarlar, belirli bir ücret karşılığında da size satarlar
herşey programdan ibaret.InsigniaTEAM
Yorum
-
benım aracda ıceriden far yukseklık ayarı yok aracın hızına gore sıstem kendısı ayarlama yapıyor buda yuksek hızlarda karsıdan gelen vatandasların gozunu etkılıyor tabıkı bu durumda kendısı de uzunları yakıp gelıyor hem karsımdakılaerın hemde kendım etkılenıyorum bu durumdan servıse her gıdısımde bu konuyu ısrarla soylememe ragmen hıcbırsey yapamayacaklarını soyluyorlar farların normal oldugunu soyluyorlar kısa farlar normal aracların uzun farı kadar mesafeyı aydınlatıyor
sızlerde yolda gece yolculuk yaparken suruculer tarafından uyarılıyormusunuz onden gıden araclar dortlu yakıyor karsıdan gelenler uzun yakıp gelıyor gece yolculugu yapmaktan hem utanır hemde cekınır oldum2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC
Yorum
-
hızına göre ayarlıyorya abi, o anki hızına göre uzunları yakmasa bile kısalara göre biraz daha uzağı aydınlatmaya geçmiştir, o yüzden de ileriyi gösterebilir.
araç duruken kaç metreyi gösterdiğine bakmak lazım, normal durumda doğru gösterip uzunlara geçince farklı mesafe gösteremez bence, çünkü bildiğin gibi uzunlar-kısalar bir mercek üzerinden aydınlatıyor.
hiçbirşey yapamayacaklarını belirten servis, farların ayarı olduğunu bilmiyormuymuş? inceleyip gerekirse ayar yapmaları lazım, daha önce de far ayarı yaptıran olmuştu, AFL'ninde ayarı var.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: celikler05benım aracda ıceriden far yukseklık ayarı yok aracın hızına gore sıstem kendısı ayarlama yapıyor buda yuksek hızlarda karsıdan gelen vatandasların gozunu etkılıyor tabıkı bu durumda kendısı de uzunları yakıp gelıyor hem karsımdakılaerın hemde kendım etkılenıyorum bu durumdan servıse her gıdısımde bu konuyu ısrarla soylememe ragmen hıcbırsey yapamayacaklarını soyluyorlar farların normal oldugunu soyluyorlar kısa farlar normal aracların uzun farı kadar mesafeyı aydınlatıyor
sızlerde yolda gece yolculuk yaparken suruculer tarafından uyarılıyormusunuz onden gıden araclar dortlu yakıyor karsıdan gelenler uzun yakıp gelıyor gece yolculugu yapmaktan hem utanır hemde cekınır oldum
Yorum
-
Evet aracı aldığım hafta ben de aynı sorunu farketmiştim. Tüm araçlar selektör yapıyolardı kısa farlar olmasına rağmen. Uzun yolda gözlerim mahvoluyodu. Hatta bi tanesi dönüp peşime takıldı ama yakalayamadı. Epey akraba sayım artmıştır sanıyorumServise ilk gittiğimde bana normal olduğunu söylediler. (Ankarada). Ancak ISparta servisine gittiğimde : Abi iyi binmişsin bu farlarla falan dediler. İyi bi ayar yaptılar. Ben de 1.5 ay sonra ilk kez AFL farın tadını çıkarabildim.
Bence servise ısrarcı olun. Hatta servise gitmeyin bi ustaya gidin far ayarı yapan. Kesinlikle işe yarayacaktır. Opel servisleri ukalalıktan başka bişey yapmıyo benim gözümde. Hatta şey demişlerdi. Abi farlar yeni ya olur o kadar bikaç yıl sonra normale döner falan. 2 yıl öyle binecektik onlara kalsa yani...
Saygıalr...Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
Yorum