Bu araba daha iyilerini yapabilir eminim 265 i geçiyor gördüğüm kadarıyla dijitale alınsaydı daha hoş olurdu neyse devamı gelir dicemde izmitte bu kadar hız yapılacak yer yol yok malesef
Yaa abi kusura bakmada sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım ben araba 270 e dayanmış klasik 1.6 turbo bu orjinal yazılım yok birşey yok.. Ara hızlanmaların iyi olsa nolur motorunla oynanmış arabayla orjinal 1.6 Turboyu mu kıyaslıyorsun anlamadım yaptığın hızda hız değil ben onu bizim burda ekmek almaya giderken yapıyorum yazılımı yükletirsin bg yükselir tork yükselir basit birşey seninki daya bakalım ibreyi sona birde senin makinayı görelim neler yapabiliyor
Ne bilim alayci bi tavir hissedince boyle bunuda yap falan biraz daha yapici olunmasi gerekir bence sonucta kimseye meydan okumuyoruz burada.. Neyse ozur dilerim uslubumdan dolayi ama cidden kizdim yani bunun buyuk kucukle bi alakasi yok..
Ne bilim alayci bi tavir hissedince boyle bunuda yap falan biraz daha yapici olunmasi gerekir bence sonucta kimseye meydan okumuyoruz burada.. Neyse ozur dilerim uslubumdan dolayi ama cidden kizdim yani bunun buyuk kucukle bi alakasi yok..
genç kardeşim neden seninle alaycı şekilde konuşayım bi garezimmi var sana ki beni bilen bilir birine kızarsam direk söylerim söyliyeceğimi .. Sana sitenin en hızlı 1.6 turbosunun hızlanmasından kısa bir video gösterdim anlamadın gırgırı
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Sevgılı yaver burak kardesım,volkanımın anlattıgı olay,0-200 veya 100-200 olayıdır,demesı su kı ...(bombos bır yol bulur turbonu tam doldurur aracının devrını aldırır uzuuuun bır mesafede bu surate cıkabılırsın,ben ıse cok kısa mesafelerde cok daha basarılı ısler yapabılırım). gozlerınden operım.
Bak bu guzeldi abi bana cekici gelen 270 ile gazlamak ve gazlayan arabada olmak.. yani bi yazilim attirmaya bakar o ara hizlanmalar hiz herkezin isi degil ama ben sadece alayci gibi bi tavir geldi bunuda yap gorelim falan. Neyse abimi ben yanlis anlamisim ozur diledim.. sorun yok.. Allah daha iyi hizlanmalar nasip etsin ona
Yorum