arabanı zorladığına değmez insignianın üçte biri kadar bir araç. turbolu araç alan coşuyor şahsen bir 1.4 sahibi olarak ben bile haddimi biliyorum kapışmıyorum sonuçta bizim aracın bile 0-100ü yaklaşık 11 saniye
2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
araçlarımız kısa süre için yüksek devirlerde 160HP ye kadar çıkabiliyor belirteyim
sanmam. overboost olayından bahsediyorsanız 1.6T'de anlık olarak torku yükseltiyordu (230nm-260nm), 1.4T'de böyle birşey varmıydı bilmiyorum.
Tam adı overboost mudur bilmiyorum, ancak LPG dönüşüm süreci ve sonrasında otobilin dinamometresinde yaptığımız testlerde kısa süreli olarak 160 HP ye kadar çıktılar aldık, Önder usta 1.6 larda da 200HP ye kadar çıktı alınabildiğini söyledi.
Zaten aracı kullanırken hissediliyor böyle bir durum; 120km den sonra 4000 devir civarında araç birden canlanıyor.
araçlarımız kısa süre için yüksek devirlerde 160HP ye kadar çıkabiliyor belirteyim
sanmam. overboost olayından bahsediyorsanız 1.6T'de anlık olarak torku yükseltiyordu (230nm-260nm), 1.4T'de böyle birşey varmıydı bilmiyorum.
Tam adı overboost mudur bilmiyorum, ancak LPG dönüşüm süreci ve sonrasında otobilin dinamometresinde yaptığımız testlerde kısa süreli olarak 160 HP ye kadar çıktılar aldık, Önder usta 1.6 larda da 200HP ye kadar çıktı alınabildiğini söyledi.
Zaten aracı kullanırken hissediliyor böyle bir durum; 120km den sonra 4000 devir civarında araç birden canlanıyor.
abi yanlış anlama, muhalefet olmak için söylemiyorum ama bir anlık canlanma ile beygir gücünü anlamak mümkün değil, güç değerlerinin yüksek çıkması da makinenin bocalamasından başka bişey olmadığını düşünüyorum. sitede bi abimizin de gerçi 1.4 turbosu 155 bg civarlarında çıkmıştı ama doğru olacağını sanmıyorum, hatta chip sonrası 173 bg olmuştu.
Ben olsam başta biraz geçiyomuş hissi verir sonra uzardım o zevk paha biçilemez . Bizim arkadaş 1.4 tsi 122 beygirlik sciroccosuyla kafa tuttuğunda hafif geçmesine izin verip 120 gibi uzuyorum arkadaş bi daha benle roll yapmaz oldu o derece diyim
kesin geççeğimi bilsem öyle yapabilirdim ama bende bi tedirgin oldum açıkcası çünkü bi tur atınca onun arabayla hızlıymıs hissi veriyo tabi bu aracın hafifliğinden kaynaklıymış
Aslında Renault'ları ben de severim ama Yiğit'cim arkadaşını ben değil, Şener Şen teselli etsin... haha
Biz renocuyuz oğlummm hahahttp://www.youtube.com/watch?v=LUZyoYbj6cg#
Aslında Renault'ları ben de severim ama Yiğit'cim arkadaşını ben değil, Şener Şen teselli etsin... haha
Biz renocuyuz oğlummm hahahttp://www.youtube.com/watch?v=LUZyoYbj6cg#
Portakal rengi parklar hangi marka. Bende servisten photon aldım Portakal rengi. 15 gün sonra yine sarı oldu. Boyası döküldü.
valla ben bursada çok aradım bulamadım.istanbuldan oktay abim sağolsun hediye etti yoksa çok zor bulurdum heralde o yüzden markasını bilmiyorum kardeşim
1.4 ler 2500-3000 devire ulaşana kadar hızlanmada zayıf kalabiliyor. ister istemez insan daha düşük güçte olduğunu bildiği halde bazı araçlardan çekinir oluyorsunuz ) vites küçültüp ıslıklı turbo sesi gelmeye başladığında güçlü bir araba kullandığınızı hissettiriyor sonradan
ben en çok aracı geçerken ışıkların altında parlamasını beğendim insignianın. Allâh nazardan korusun. işte bu arabadır arkadaş ve gören bir daha dönüp bakar.
şimdi küçücük tosbağaya (vw) adam nasıl sığdırdıysa 500 bg lik motor sığdırmış uçaklarla yarışıyormuş. ama tipine baksan "ula bizim tosbağa işte"
Maşâallâh barekallah, yakışıklı çocuk şu insignia.
Yorum