Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Renault clio 0.9 tce vs İnsignia 1.4 turbo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Renault clio 0.9 tce vs İnsignia 1.4 turbo

cliocu arkadaşlar yeni aracın heyecanına fazla kapılmışlar sanki
    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

arabanı zorladığına değmez insignianın üçte biri kadar bir araç. turbolu araç alan coşuyor şahsen bir 1.4 sahibi olarak ben bile haddimi biliyorum kapışmıyorum sonuçta bizim aracın bile 0-100ü yaklaşık 11 saniye
      2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Orjinal yazı sahibi: MySt
        araçlarımız kısa süre için yüksek devirlerde 160HP ye kadar çıkabiliyor belirteyim
        sanmam. overboost olayından bahsediyorsanız 1.6T'de anlık olarak torku yükseltiyordu (230nm-260nm), 1.4T'de böyle birşey varmıydı bilmiyorum.
        Tam adı overboost mudur bilmiyorum, ancak LPG dönüşüm süreci ve sonrasında otobilin dinamometresinde yaptığımız testlerde kısa süreli olarak 160 HP ye kadar çıktılar aldık, Önder usta 1.6 larda da 200HP ye kadar çıktı alınabildiğini söyledi.

Zaten aracı kullanırken hissediliyor böyle bir durum; 120km den sonra 4000 devir civarında araç birden canlanıyor.
        1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

renocu ne olacak ne bekliyordu
          2015 2.0 sorento

Yorum

Komik ve güzel bir rolling olmuş. Aslında donanım haberde konu açsam ne makara olur
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              araçlarımız kısa süre için yüksek devirlerde 160HP ye kadar çıkabiliyor belirteyim
              sanmam. overboost olayından bahsediyorsanız 1.6T'de anlık olarak torku yükseltiyordu (230nm-260nm), 1.4T'de böyle birşey varmıydı bilmiyorum.
              Tam adı overboost mudur bilmiyorum, ancak LPG dönüşüm süreci ve sonrasında otobilin dinamometresinde yaptığımız testlerde kısa süreli olarak 160 HP ye kadar çıktılar aldık, Önder usta 1.6 larda da 200HP ye kadar çıktı alınabildiğini söyledi.

Zaten aracı kullanırken hissediliyor böyle bir durum; 120km den sonra 4000 devir civarında araç birden canlanıyor.
              abi yanlış anlama, muhalefet olmak için söylemiyorum ama bir anlık canlanma ile beygir gücünü anlamak mümkün değil, güç değerlerinin yüksek çıkması da makinenin bocalamasından başka bişey olmadığını düşünüyorum. sitede bi abimizin de gerçi 1.4 turbosu 155 bg civarlarında çıkmıştı ama doğru olacağını sanmıyorum, hatta chip sonrası 173 bg olmuştu.

Yorum

Ben olsam başta biraz geçiyomuş hissi verir sonra uzardım o zevk paha biçilemez . Bizim arkadaş 1.4 tsi 122 beygirlik sciroccosuyla kafa tuttuğunda hafif geçmesine izin verip 120 gibi uzuyorum arkadaş bi daha benle roll yapmaz oldu o derece diyim
                Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

kesin geççeğimi bilsem öyle yapabilirdim ama bende bi tedirgin oldum açıkcası çünkü bi tur atınca onun arabayla hızlıymıs hissi veriyo tabi bu aracın hafifliğinden kaynaklıymış
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Aslında Renault'ları ben de severim ama Yiğit'cim arkadaşını ben değil, Şener Şen teselli etsin... haha

Biz renocuyuz oğlummm haha
                    http://www.youtube.com/watch?v=LUZyoYbj6cg#

Yorum

Güzel bi kapışma olmuş yine de...

Portakal rengi parklar hangi marka. Bende servisten photon aldım Portakal rengi. 15 gün sonra yine sarı oldu. Boyası döküldü.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                        Yigidim seni 1.2 TSİ paklar
                        Bu arada solda kopan bir Albea olamaz degil mi ?
                        sanırım albea abi
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
                          Aslında Renault'ları ben de severim ama Yiğit'cim arkadaşını ben değil, Şener Şen teselli etsin... haha

Biz renocuyuz oğlummm haha
                          http://www.youtube.com/watch?v=LUZyoYbj6cg#
                          hahahaha Allahın fordçusu diyo orda kotum
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                            Güzel bi kapışma olmuş yine de...

Portakal rengi parklar hangi marka. Bende servisten photon aldım Portakal rengi. 15 gün sonra yine sarı oldu. Boyası döküldü.
                            valla ben bursada çok aradım bulamadım.istanbuldan oktay abim sağolsun hediye etti yoksa çok zor bulurdum heralde o yüzden markasını bilmiyorum kardeşim
                            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

1.4 ler 2500-3000 devire ulaşana kadar hızlanmada zayıf kalabiliyor. ister istemez insan daha düşük güçte olduğunu bildiği halde bazı araçlardan çekinir oluyorsunuz ) vites küçültüp ıslıklı turbo sesi gelmeye başladığında güçlü bir araba kullandığınızı hissettiriyor sonradan

Yorum

ben en çok aracı geçerken ışıkların altında parlamasını beğendim insignianın. Allâh nazardan korusun. işte bu arabadır arkadaş ve gören bir daha dönüp bakar.
                                şimdi küçücük tosbağaya (vw) adam nasıl sığdırdıysa 500 bg lik motor sığdırmış uçaklarla yarışıyormuş. ama tipine baksan "ula bizim tosbağa işte"

Maşâallâh barekallah, yakışıklı çocuk şu insignia.
                                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                                X