Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Renault clio 0.9 tce vs İnsignia 1.4 turbo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Renault clio 0.9 tce vs İnsignia 1.4 turbo

Arkadasim clio 0.9 turbo almis cok iddali yok kalkista onu gectim bunu gectim 100e kadar hizlanmasi cok iyi sen beni anca 120den sonra gecersin falan filan biseyler dedi

ilk once onun arabasiyla bi tur attik araba 90 beygr 135 tork 1000kilo yani aslinda gidisi falan fena degil hafiften arkaya bile yapistiriyo ben basarili buldum motoru ama yakit tuketimi 7,5 litre falan dedi benle ayni yakiyo yani hemen hemen 30 gibi falan bastik sonuc ortada 500 kilo fark var iki arac arasinda

http://i1261.photobucket.com/albums/...C5FB27969F.mp4
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Ynt: Renault clio 0.9 tce vs İnsignia 1.4 turbo

Giden benzine yazık

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Hahaha cok iddaliydi ama
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

ızleyemedım ama sonuc bellı heralde

Yorum

Videoyu tam yukleymedim ya bi daha denicem
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

kardeşim arkadaşın durdu mu ne yaptı yeni clio'yu beğendim ama çok büyük paralar ya o paraya ne arabalar var. ben test etmiştim, 0.9 turbo kalkışı da kötü aslında, araç bocalıyor gibi, ama sonradan hafiften hafiften açılıyor gibi. o geriye yatırma hissi de arabanın küçüklüğünden 1.2 palio ile de aynı his yaşanıyor

Yorum

bu renocular arabalarını ne zannediyor
              Bir de utanmadan "turbosu devreye girince sıkıntı oluyor" hasss diyor.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Bu olay bizim fabrikada getz e binip aracının 7 sn de 100 km hıza çıktığını idda eden abimize benziyor.
                aracına chip yaptırmış ama hiç 0-100 km için süre tutmamış ,abimiz aracın şahlanmasından yola çıkarak uçtuğunu zannediyor.
                ben tenezzül edip yarışmadım bile kendisi ile. o hala kendi aracının çok hızlı olduğunu düşünerek kendini avutmaya devam ediyor.
                küçük araçlar hızıda çok belli ettiği için sürücü aracın çok hızlı gittiğini zannediyor ama gerçekler çok farklı
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Aynen abi bizim araclar agir oldugu icin hizi hissettirmiyor ama kucuk arabalarda sanki ucuyomussun gibi bi hisse kapilip arabalar hizli saniliyor
                  2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Yigidim seni 1.2 TSİ paklar
                    Bu arada solda kopan bir Albea olamaz degil mi ?

Yorum

ucak gibi yandan gectı gecmis masallahı var arabalarımızın...
                      ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

komik olmuş
                        F30 Sport+

Yorum

nedense 1.4 insignia yı gören epey kolay lokma sanıyor, mümkün olduğunca böyle acı olaylara sebebiyet vermemeye çalışıyorum şahsen

araçlarımız kısa süre için yüksek devirlerde 160HP ye kadar çıkabiliyor belirteyim
                          1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG

Yorum

1,4 leri hazır lokma sanaynlar yanlıyor cok seri güclü araba..uzun yolda sol serti pek kolay kolay kimseye kaptırmıyorum parmaklarım genelde selektürde olur
                            ayrıca arakya turbo yazısı yapıstırdım ve cift eksosda yaptırdım 1,4 ten eser kalmadı
                            ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MySt
                              araçlarımız kısa süre için yüksek devirlerde 160HP ye kadar çıkabiliyor belirteyim
                              sanmam. overboost olayından bahsediyorsanız 1.6T'de anlık olarak torku yükseltiyordu (230nm-260nm), 1.4T'de böyle birşey varmıydı bilmiyorum.
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X