Ynt: Astra 1.6T,Astra GTC 1.6T,C180AMG,BMW 1.16 Rolling
güzel bir akşam olmuş tebrik ederim sizi
Orjinal yazı sahibi: loading
Orjinal yazı sahibi: smg05
Keyifli zaman geçmiş bu belli
Anladığım kadarıyla 1.6 turbo otomatik Astra, yeni kasa 1.16i yi geçiyor.
Mercedes C180 7 ileri turbo 156 hp olan da, bizim 1.6 turbo Astra otomatik olana yarım boy atıyor.
Astra GTC manuel de, Astra otomatik olana yarım boy atıyor
mersedes 7 ileri turbo değil kardeşim 156 atmosferik
mercedes 1.6 156 bg atmosferik değil kompresörlü. 5 ileri otomatik eski kasalardı, yeniler 7 ileri
Kadir Insignia lar Kagithane de
Kimde Insignia var ki ahaha
Kadir ayrica yanlis hatirlamiyorsam Tolga nin araci beni gecti demistin sen. Imkansiz bir sey bu dun gordum bunu. Senin dediklerin yuzunden bir tereddutte kalmistim ama sonuc cok acik,BMW video araci olabilir
Videonun goruntu kalitesi net degil ama video acik.
BMW ile bir kez denedik 3-4 boy geride kaldi,sonra arkadas denemek istemedi.C180 ile videodaki goruntude kafa kafaya gittik ben gaz kestim daha sonraki denemelerde de yaklasik 2-3 boy fark oldu. GTC ile videodaki iki goruntunun ilkinde,kafa kafaya gidiyorduk benim seridime araba cikinca frenlemek zorunda kaldim,ikinci goruntude de kafa kafaya gidiyorduk zaten.
BMW ve C180 den onde,GTC ile kafa kafaya.
Buarada Semsi,panaromik cam tavanla performans ne alakasi var anlayamadim
Arac Flex Ride sanjiman ve manuel vites,AS de kayip oldugunu herkes biliyor benim arabam bu jantlariyla manuel olsa Kadir in de sansi yok.
Astra 1.6T Cosmo | 19" Rims | OPC Pedal Set | Eibach Pro Kit Springs | Custom Exhaust
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
güzel bir akşam olmuş tebrik ederim sizi
Orjinal yazı sahibi: loading
Orjinal yazı sahibi: smg05
Keyifli zaman geçmiş bu belli
Anladığım kadarıyla 1.6 turbo otomatik Astra, yeni kasa 1.16i yi geçiyor.
Mercedes C180 7 ileri turbo 156 hp olan da, bizim 1.6 turbo Astra otomatik olana yarım boy atıyor.
Astra GTC manuel de, Astra otomatik olana yarım boy atıyor
mersedes 7 ileri turbo değil kardeşim 156 atmosferik
mercedes 1.6 156 bg atmosferik değil kompresörlü. 5 ileri otomatik eski kasalardı, yeniler 7 ileri
mert canım kardeşim bmw beni kalkısta geçiyor demiştim rollde geçemez...
ayrıca o gece ben olmus olsaydım en kötü 3 boy atardım en iyisine anlamadım kendin diyodun gtc 198 hp diye eğer erdoğanla aynı gidiyosa benle en kötü 3 boy olur
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Kardesim GTC icin konusursak arabanin yolda durusu harika,jantlar 20.
Ama ben sana soyle diyim bu sefer Erdogan in seni alacagini dusunuyorum veya kafa kafaya. Cunku siz iki kez denediniz birinde malum zaten videosu olan,digeride kafa kafayaydi. Geldigin zaman bir gece ikinci kopru yoluna cikip defalarca deneriz. Cok fark yok arada ben sana diyim.
Güzel akşam olmuş, ama sanırım GTC 198hp değil, AS astra ile kafa kafa gitmesi için jant ağırlığının 18-20hp götürmesi gerek ki bana çok makul gelmiyor.
Kadir kardesim soyle soyliyim sana 17 jantlarimla yani su halimle ya benimle kafa kafaya gelirsin yada ben sana yarim bir boy fark atarim zaten o alsamki kalkislarimizda genel olarak kaa kafayaydik ve enson videosu olanda ise ben patiye kaldim benim seridimim sol lastik kosmi islakti burda her sey ortada kimse birbirine is koymasin motorlar ayni kilo olarak hafifim activ selectin de kayibinim buyuk olmadigini goruyoruz
Astra 1.6T Cosmo | 19" Rims | OPC Pedal Set | Eibach Pro Kit Springs | Custom Exhaust
Yuksek hizlarda denendigi zaman zaten fark yok bunu gorduk gecen aksam. Sizin denemenizde 50-60 falandi hiz sanirim,ikinci koprude yuksek hizlarda denendigi zaman fark yok goruceksin
ya ne içtiniz siz isterse 15 jant tak arabana yine insignia ayırır senınle 3 4 defa yaptık hep ben öndeydim kendinizde öyle dediniz o akşam şimdi kıvırmayın yok ıslaktı yok bilmemneydi zaten yolda yokus yukarıydı ben yarım boy önde baslasam ne olur 2 3 boy fark vardı he bide şimdi sen 17 takmıs olablirsin o belki 2 -3 boyu yarım boy daha aşağıya çekebilir ama sonuç değişmez .satıp arabanı manuel ararsın sonra haha haha haha haha haha
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum