Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir Volvo'yu öldürmek...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bir Volvo'yu öldürmek...

Ben izlerken OHA dedim. Bir de siz izleyin istedim...

https://www.youtube.com/watch?v=o65JTP6xIfc
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Ynt: Bir Volvo'yu öldürmek...

Değişik bir video ama benim anlamadığım aynı mekanda bir kar var birde yok alala acaba aynı araçtan 3-5 tanemi var diye düşünmedim değil Birde aracın ana şasi sistemi çok kuvvetli ve o yüzden ön sağ tekeri kaldırıyorlar ve vurduğu arabanın en zayıf kendisinin ise en güçlü haliyle vuruyor hal böyle olunca hep galip çıkıyor yeni nesil araçlarda bu kadar sağlam malzeme artık kullanılmıyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Nerede o eski volvolar
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Değişik bir video ama benim anlamadığım aynı mekanda bir kar var birde yok alala acaba aynı araçtan 3-5 tanemi var diye düşünmedim değil Birde aracın ana şasi sistemi çok kuvvetli ve o yüzden ön sağ tekeri kaldırıyorlar ve vurduğu arabanın en zayıf kendisinin ise en güçlü haliyle vuruyor hal böyle olunca hep galip çıkıyor yeni nesil araçlarda bu kadar sağlam malzeme artık kullanılmıyor
        Aynen Fatih ağabey aynı olay 2013 model bir Volvo ile yapılsa bu kadar dayanamazdı.
        [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Bencede işin içinde birden çok Volvo var, ilk anlardaki aracın lastikleri jant kapaklı, sonradan çelik jant :
          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

İşleniyor...
          X