Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nihayet Yaylandım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Nihayet Yaylandım

Eveet uzun geçen karar verme süreci sonunda 2. el yay almaktan vazgeçtim. En büyük nedeni de yayların önceki sahibi tarafından press letilmiş olma olasılığı idi. Bu durumda yay özelliğini büyük ölçüde kaybediyor.

Sonrasında marka sorunu ortaya çıktı. FK'lar 150TL lik fiyatı ile çok uygundu ancak artık FK ların ithal alman değil yerli üretim olması ve forumlarda verilen olumsuz yorumlar nedeniyle bu seçenek elendi.

Diğer seçenellerim ise Eibach- H&R- Vogtland -Apexi ve Red Eagle'dı. Apexi için güzel ama çok sert yorumları vardı. Red Eagle'ı uygun fiyatlı diye düşündüm ama sorduğum yerler 300TL civarında isteyince uygun fiyatlı olmaktan çıktı. Vogtland hakkında sağlıklı yorumlara ulaşamadım. H&R ise 500TL ye yaklaşan fiyatı ile beni aştı.

Sonuç olarak eski aracımda da kullandığım Eibach ProKit (3,5) lere kara kıldım. Uzun aramalar sonucu İzmir DinoGarage'ın sanalpazar daki ilanına denk geldim. Yaylar 360TL vade farksız 12 taksit idi. Oldukça ilgili bir satıcıydı, burdan tekrar kendisine teşekkür ederim.

Millet turbo vs takınca bu kadar yazı yazar ben bir yaya neler yamışım yahu

Dün itibarıyla yayları taktırdım. Detaylı foto çekemedim ama şimdilik bunlarla idare edin lütfen

BEFORE

AFTER

BEFORE

AFTER

Ynt: Nihayet Yaylandım

Hayırlı olsun güzel tercih. Yakışmış...

Yorum

Teşekkür ederim. Aslında 5'lik düşünüyordum ama orjinal amortisörlere zarar verir diye vazgeçtim. İyi ki de geçmişim. Bu haliyle bile özellikle IDS'i aktif edince araba kazık gibi oluyor

Yorum

Camurluk lastik arası güzel kapanmış güle güle kullanın...

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

Hayırlı olsun
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

hayırlı olsun
            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
            GIBBON

Yorum

ebd sıkıntısı çekebilirsin, genel olarak araçlar bu tip modifiye gördüklerinde ani frenlemelerde bazen sıkıntı yaşarlar, aracın dengesi de duruş eğimi değiştiğinden sensörler algıda seçicilik yapabiliyorlar bunun çözümü yazılıma müdahele edip dengeyi yeniden ayarlatmak olacak başınıza gelirse haberiniz ola....
              Zamanı çabuk harcadım, şimdi o beni harcıyor...

Yorum

Teşekkürler uyarı için, gerçi astra CDTI da gelmişti başıma, ABS daha erken devreye giriodu. Şimdilik bunda olmadı ama. İlgili yazılımı serviste yapıyorlar mı yoksa bizim mi remap yapmamız gerekecek

Yorum

hayırlı olsun

Yorum

Yani yay sadece virajlarda mi yol tutusu artiriyor? Abs erken devreye giriyorsa fren mesafesi uzayacaktir. Herhalde arac daha cok hopladigindan devreye girmekte.
                    2014 BMW 320d

Yorum

ABS sorununu bu aracımda yaşamadım. CDTI da vardı ama GTC de bi değişiklik olmadı. Yol tutuşa gelince. Düz yolda tabii ki orjinaline göre daha iyi, keza virajlarda da. Ancak yol çok bozuksa zıplama yapıyor. Bu zıplama yol tutuşu bozacak kadar değil ancak GTC nin süspansiyonu zaten sert karakterli, bi de üstüne bu binince konfor kaybı orjinale göre çok fazla oluyor. Zaten Sport tuşu ile IDS+ ı aktif hale getirince o bozuk yollardaki yaylanma da %80 kesiliyor, ama o zaman da araç tam bir takoz oluyor

Kısacası param olsa 1dk düşünmem gidip coilover alırım

Yorum

Guzel olmus gule gule kullanin
                        1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

İşleniyor...
                        X