Az önce haberlerde izledim. 1 yıl içinde 3 kez araba alış&satış yapanlar Maliye Bakanlığı tarafından denetim altına alınarak extra vergi ödemeleri yönünde işlem yapacaklarmış.
Gökhan kardeşime de ayrıca duyurulur...
Hemen bir değişiklik yaparak konu hakkında da bir linki ekliyorum
ben hiç beğenmedim çok çirkin bir jeepmiş gerçi bunada jeep denmez anca je denir haha erhanım sana benden bir atasözü atını çok değiştiren en sonunda eğerini duvara asarmış haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
ben hiç beğenmedim çok çirkin bir jeepmiş gerçi bunada jeep denmez anca je denir haha erhanım sana benden bir atasözü atını çok değiştiren en sonunda eğerini duvara asarmış haha haha
erhanım hayırlı olsun bu da öteki jeep gibi homurdanıyormu yoksa sessiz sedasızmı ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Nerden de bulursun böyle sözleri.... haha haha
ee boşuna dememişler atasözü diye ceemil abicim gençler öğrensiinde onlarda ileriye aktarsın unutulmasın böyle güzel sözler
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum