2016 sonlarındayken, büyük talep gören makyajlı Insignia'nın 1.6 dizel motoru ve Sport donanımını yusuf abi ve mstfkls almaya karar verdiler ve birbirlerine yakın zamanda araçlarını sipariş ettiler. 10.ayda Yusuf abi, 11.ayda Mustafa arabalarını teslim aldılar, böylece kulübümüz için ve benim için yeni bir serüven başlamış oldu
O dönemde Odak Dynamics'de çalıştığım için araçların birçok işiyle ilgilenebildim, yapılanları fotoğrafladım, üzerinden biraz geçmiş olsa da sizlerle paylaşmak istiyorum.
Arabalara yapılanlar hemen hemen aynı ama #GOL35'in işleri daha kapsamlı olduğu için onu anlatacağım.
Aracın bayiye gelişiyle başlayalım; Insignia 1.6 CDTI Sport+Stil Paket (07.11.2016)
Henüz araba gelmeden Mustafa bazı aksesuarları sipariş etmeye başlamıştı
Orijinal OPC vites topuzu ve vites kulakçıklı OPC direksiyon stoğumuzdaydı.
LED uygulamaları, Sprint Booster, kaliper kapağı, yay, OPC sinyal çerçevesi, çift egzoz vs. gibi uygulamalarla 1.aşamayı tamamlayıp teslim etmeye koyulduk.
Eibach yay ve kaliper kapağı da takılıp rot ayaları yapıldı;
Çift egzoz yapılmak üzere Dynamics'e geçiyoruz.
ve arabayı Perşembe Buluşmamıza yetiştirdik, Yusuf abinin YK'sı ile ilk yolculuklarına çıktılar.
O dönemde Odak Dynamics'de çalıştığım için araçların birçok işiyle ilgilenebildim, yapılanları fotoğrafladım, üzerinden biraz geçmiş olsa da sizlerle paylaşmak istiyorum.
Arabalara yapılanlar hemen hemen aynı ama #GOL35'in işleri daha kapsamlı olduğu için onu anlatacağım.
Aracın bayiye gelişiyle başlayalım; Insignia 1.6 CDTI Sport+Stil Paket (07.11.2016)
Henüz araba gelmeden Mustafa bazı aksesuarları sipariş etmeye başlamıştı
Orijinal OPC vites topuzu ve vites kulakçıklı OPC direksiyon stoğumuzdaydı.
LED uygulamaları, Sprint Booster, kaliper kapağı, yay, OPC sinyal çerçevesi, çift egzoz vs. gibi uygulamalarla 1.aşamayı tamamlayıp teslim etmeye koyulduk.
Eibach yay ve kaliper kapağı da takılıp rot ayaları yapıldı;
Çift egzoz yapılmak üzere Dynamics'e geçiyoruz.
ve arabayı Perşembe Buluşmamıza yetiştirdik, Yusuf abinin YK'sı ile ilk yolculuklarına çıktılar.
Yorum