Aracın hayırlı olsun. araçlarımıza ait videoları biz kullanıcılar çekmesi gerek gerçekten.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeniden Insignia'ya dönüş Biturbo ile oldu, iyi de oldu.
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur View Post
Seri olabilir fakat hızlı değil malesef 180 lik insignia gibi bi araç birdaha zor gelir..https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
Rekor bende diye hindi gibi kabarıp durma, benim de altı oldu, yedinci de yolda galibaihihi
CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Farkında olmadan zaman çabuk geçiyor. Yusuf abi ne ara 5.Insignia'yı aldı farkında bile olmadık. Ankara'da da 7 Insignia değiştiren vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ercan abi de sessiz takılanlardan, onda da bildiğimiz bilmediğimiz bir sürü Insignia geçti elinden net sayı kaç Ercan abi? ercan çalışInsigniaTEAM
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Ratip kardeşim tekrardan hayırlı olsun. Aracın maşallahı var.
Bende biturbo dolu bir araba aradım 2 ay sürdü fakat bulamadım. Bende dolu olsun yeterki diyerek 1.6 dizel aldım ve 5. insigniam oldu
Son 2 senede yaklaşık 15 araç el değişti galiba bende , ama insignia farkılı, bi ara konu bile açıp kötülemiştim ama araçlarımız gerçekten çok özel ve güzel.
Bu fiyatlara alabileciğimiz en kaliteli araba
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25 View PostRatip kardeşim tekrardan hayırlı olsun. Aracın maşallahı var.
Bende biturbo dolu bir araba aradım 2 ay sürdü fakat bulamadım. Bende dolu olsun yeterki diyerek 1.6 dizel aldım ve 5. insigniam oldu
Son 2 senede yaklaşık 15 araç el değişti galiba bende , ama insignia farkılı, bi ara konu bile açıp kötülemiştim ama araçlarımız gerçekten çok özel ve güzel.
Bu fiyatlara alabileciğimiz en kaliteli araba34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
Yorum