195 hp lik araç almışsınız.Artık başka araç düşünmezsiniz.Aracınızı kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Hayırlı olsun.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeniden Insignia'ya dönüş Biturbo ile oldu, iyi de oldu.
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: enestrakya View PostRatip hayırlı olsun, güle güle kullan (bu arada fatih beye de ufak bir taş atıldı sanki )))34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Çok başarılı bir seçim olmuş. 1.6T lerden hızlı ve seri olduğunu da yorum olarak yazımın altına yazabilirsinhttps://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canbaz View PostÇok başarılı bir seçim olmuş. 1.6T lerden hızlı ve seri olduğunu da yorum olarak yazımın altına yazabilirsin34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Sanirim ayni benzer durumu bende gerceklestirecegim zira Insignia mi sattiktan sonra aldigim her 2 arabadan da benzer tadi alamadim O kadar pisman oldum ki sattigima elindeki dondurmasini yere düsürmüs cocuk gibi üzüldüm.
Böylece anlasiliyor ki Insignia bagimlilik yapiyor Ratip Bey araciniz hayirli ugurlu olsun. En dogru karari vermissiniz iyi yapmissiniz. Birkac görüstügüm araclar var ve su anda islerim dolayisiyla Ispanya'dayim. Döndügüm gibi ilk is almak olacak. Epey uzun bir süredir forumda yoktum bu vesile ile tekrar geldim araniza arkadaslar. Araci aldiktan sonra da resimleri vs buraya yükler tanitimi yaparim.
Hepinize selamlar ve kazasiz belasiz sürüsler dilerim.Son düzenleme: insigniaboy; 20.04.2018, 12:42.Insignia'nın büyülü dünyasında yolculukta...
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insigniaboy View PostBöylece anlasiliyor ki Insignia bagimlilik yapiyor
Yorum
Yorum