.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
en temiz corsa maşallah tütütütüt:)
Collapse
X
-
Ynt: en temiz corsa maşallah tütütütüt
yoo arac 10 yasında ama hep garajda kaldı baska aracım vardı buda ole yatıyordu tabı arada duzenlı calıstırması bakımları herseyı yapılıyoduu ama sadece kısa mesafede kullanıldı 3 aya kadar 28.000 dı km ama tatıle falan gıttım bakımlarını yaptırdım hatta trıger bıle degıstırdım 30.000 oldu D:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şeker adamyoo arac 10 yasında ama hep garajda kaldı baska aracım vardı buda ole yatıyordu tabı arada duzenlı calıstırması bakımları herseyı yapılıyoduu ama sadece kısa mesafede kullanıldı 3 aya kadar 28.000 dı km ama tatıle falan gıttım bakımlarını yaptırdım hatta trıger bıle degıstırdım 30.000 oldu D:
Yorum
-
arabanız cok guzel kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
benım dedemdede var corsa 1.4 swing modelı 0 almıstık 97 yılında suanda araba 30.000 km de! gecen yıl daha lastıklerı yenı degıstı arabada ne degısen ne boya var gram boya yok yatıyo hergun evının onunde yatmaktan artık gunes yanıkları olustu arabada 1.5 mılyara almıstık
Yorum
-
cok tsk ederım walla oncekı aracım seat oldugu ıcın ve o sıteyı de bız kurudumuz ıcın seatım olsada olmasada mecburen aktıfım ama burdada elımden geldıgınce olucam.11 kasım dogum gunum sonrası da ıns 13 kasımda yenıden bayrakları asıp anıtkabıre gıdıcız bakalım.
Yorum
Yorum