Araç gerçekten çok güzel.Canlı canlıda gördük. Filmler var yok arası gibi bişey belli bile olmuyor Allah kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin abi Şu "REB" in açılımı nedir abi özel değilse? Peugeot'un da reb plakası
Araç gerçekten çok güzel.Canlı canlıda gördük. Filmler var yok arası gibi bişey belli bile olmuyor Allah kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin abi Şu "REB" in açılımı nedir abi özel değilse? Peugeot'un da reb plakası
kardeşim REB'nin bir açıklaması yok aslında, hep REB almıştık plakaları ailenin nişanı gibi bişey oldu
aynen öyle kadeşim premium paketle afl'yi verdiler işte, elegance paketten iki fazlası vardı işte biri afl birisi de navigasyon... kafa karışmasın diye zaten premium paketleri kaldırdılar
maşallah bende ilk gördüm nette yeni çıktıgında vay be opele bak ne yapmış dedim sora dışarı çıktım araba ya doğru yöneldim önümden geçti bi dur bu ne hız daha yeni çıkmış hangi ara sipariş verdinde aldın sok oldum blink blink iyi günlerde kullanın bu resimlerdeki 115 lik olanmı.
Yorum