maşallah araba canlı duryor cagrı abi ama niye 4 vites bunlar izmirde üretiliyo diye biliyodum onun içinmi zaten fark etmez 4 ileri oldugu biraz uzun olur 5 vitese göre o kadar
maşallah araba canlı duryor cagrı abi ama niye 4 vites bunlar izmirde üretiliyo diye biliyodum onun içinmi zaten fark etmez 4 ileri oldugu biraz uzun olur 5 vitese göre o kadar
Hezarfen buluşmasından beri yol bilgisayarını sıfırlamamışım.
yapılan yol: 3890km (~3000km şehirdışı, 890km şehiriçi)
toplam tüketim: 342,5 litre
ortalama hız: 50km/h
ortalama tüketim: 8,8 litre
araba ve jantlar biraz kirli ama jantların boyanmış & boyanmamış halleri böyle
sağ önü boyadım ertesi gün İstanbul'a gittik,
sol önü boyadım, zor yetiştirdim ama yine ertesi gün Ankara'ya gittik,
bakalım arkaları boyayınca nereye gideceğiz
bugün yetkili serviste 205.000 bakımı yapıldı.
1-2 gündür de sağ arka tekerden hıza göre senkronu değişen ses geliyordu, serviste önce bilyadandır dediler ve 600 TL masraf çıkardılar. inceledikten sonra da birşey bulamadılar.
rot balansçıya gittik, arabayla teste çıktı, sesin sadece sert zeminde geldiğini söyledi. lastiği birkaç sefer inceledikten sonra ufak bir vida buldular
lastigin arasına giriyor bazen taş vs. sol ön tekere bi taş saplanmış tık tık tık diye ses geliyo 1 hafta bulamadık nerden geldigini sonra yıkarken gördüm çıkarınca lastık janta yapıştı haha haha
bugün muayeneye gittim. ilk kez tüvtürk'e gidiyorum, güzel sistem kurmuşlar.
ben plaka ve direksiyondan korkarken far ayarları problemli çıktı. halbuki 2 hafta önce ayarlatmıştım
plaka folyo kaplama; hafif kusur olarak geçiyormuş
bunlar yerine uyduruk şeylere bahane buldular. parklarda beyaz led bile kusurluymuş
neyse sağ salim atlattımya gerisi önemli değil ihihi
Ben 98 model pickupla her sene giriyorum.Ve illaki bi şey buluyorlar.Camda iki tane taş çatlağı var.İlk seferinde hafif kusurlu olarak geçti.İkinci sene onu yazmadılar motorda yağ kaçağı diye yazmışlar.Yine hafif kusurlu geçti
Yorum