Şaka gibi rüyamda görsem inanmazdım.İlk sahibi bizdik demek bizden sonraki kullanıcı servise götürmemiş aracı.Çok keyifli full bir araçtı...Özledim şimdi
Şaka gibi rüyamda görsem inanmazdım.İlk sahibi bizdik demek bizden sonraki kullanıcı servise götürmemiş aracı.Çok keyifli full bir araçtı...Özledim şimdi
hadi canım, inanmam blink gerçekten mi ya
bu arada dün 200.000 dedik
Tesadüfün bu kadarı derim bende eğer sizin aracın eski sahipleri ise eymenkul ve ailesi
ekspertiz için İskitler'e gittik, Ufuk abi de gördü arabayı ama birşey demedi, bakımlar Opan'da yapılmış çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, emin değilim. biara tekrar sorgulatıyım
yanlız bu jantların hali ne yaa haha baban doktor mu?
Emin değilim ben de o zamanlar daha küçüktüm babam ilgileniyordu bakımlarla falan.Son zamanlarda şirket arabası olmuştu bizden sonra kim aldı bilmiyorum değiştireceğimizde bayinin 2.el bölümüne biz verdik ondan sonra ne oldu hiç bilmiyorum.Yok babam serbest meslekle uğraşıyor aslında iyi şöfördür çizmez öyle
aldığımız kişi ilk sahibi doktordu dedi de o yüzden sordum, ön camın köşesinde de çok eskimiş sticker var
ama anlaşılan 2007-2010 arasında başka bir sahibi daha olmuş arabanın, aldığımız kişi 4 aydır bende dedi.
zaten 2007'den bu zamana kadar lpg'siz binecek biri gibi durmuyordu, kendide dedi satmasam lpg taktıracaktım diye
şirket arabası derken nasıl kullanıldı? çok km yapmasının sebebi ortaya çıktı gibi de hor kullanılmamıştır inşallah
Yorum