karışık ihihi sanayi ortamı olduğu için birsürü esnafa pay düştü.
şimdilik sadece servisin yaptığı işçiliği biliyorum 300 tuttu. pazar günü bahsettiğim Bozacı'da yaptırdım.
geri kalan direksiyon işçiliği, yedek parçalar, rot ayarları vs. daha sonra belli olacak
Giray bu işlerin 10da 1'ini yapmazdı
Bu kadar emekten sonra bu arabaya yeni bir isim lazım abi, sen tekrar üretmişsin resmen Ellerine sağlık Yalnız o Y harfi niye öyle oldu dikkatimi çekti de
sorma ya emniyetin abuk subuk işleri, ne kalıbı doğru düzgün basmışlar ne de boyasını adam gibi yapmışlar. mühür muhabbeti yüzünden folyoyla yetinmek zorunda kaldım.
APP yaptırsak adamlar trafikte daha kolay okuyacaklar plakayı ama inatla mühüre bakıyorlar
teşekkür ederim bu arada
ARABAYI GÖREN İNANAMIYORDU ZATEN KOMPLE BOYALI FALAN ZANNEDİYORLARDI. ÇİZİLMESİN DİYE ORTAYA PARK ETMEZDİM. O ARABAYI ÇOK SEVERDİM ÇOK TİTİZLENİRDİM. SATARKEN ADAM SANAYİDE BOYACIYA GÖTÜRDÜ BOYACI ŞOK OLDU, BU ARABA 10 YILDA NASIL BU KADAR TEMİZ KALABİLMİŞ DİYE
(Hatırlatma: forum ortamlarında tamamen büyük harflerle yazmak "bağırmak" olarak algılanabildiği için büyük harfleri sadece gerektiğinde kullanırsanız memnun oluruz)
Yorum