Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vectra B2 2.0 CDX - 19 TY 386

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Vectra B2 2.0 CDX - 19 TY 386

bir ara model yükseltmek için satalım istedim ama cdx'den sonra başka araba beğenilmiyor illa ki ya donanımdan ya motordan feragat etmek lazım
    InsigniaTEAM

Yorum

ÇOK GÜZEL ARABAYDI KEŞKE DÜZ VİTES OLSAYDI BENİMKİ, HAYATTA SATMAZDIM. OTOMATİK VİTES TATSIZ BİRAZ

Yorum

InsigniaTEAM

Yorum

Tısısısıs, ben de aynısını 199999'da çektim çağrı :P
          Where shall it begin, where shan't be ended...

Yorum

çağrı hazır plaka mevzusu açılmışken geçen hafta çoruma geldim şimdi ankaradayım gerçi ama millet plakaların üzerine rakamlar yapıştırmış sanayide bir iki aksesuarcıya sordum bizde yok dediler sen biliyormusun nerde satarlar?
            2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sınırda
              çağrı hazır plaka mevzusu açılmışken geçen hafta çoruma geldim şimdi ankaradayım gerçi ama millet plakaların üzerine rakamlar yapıştırmış sanayide bir iki aksesuarcıya sordum bizde yok dediler sen biliyormusun nerde satarlar?
              satıldığı yeri buluruz da gerek varmı öyle birşeye artık her 2 arabanın 1inde var nerdeyse, üstelik plakanın okunmasını da zorlaştırıyor. belli bir esnafa modası geçene kadar para kazandıracak bir uygulama.
              APP kat kat kat daha iyi, app olmasa bile benim yaptığım gibi mat folyodan yapılabilir.
              plaka karakterleri üstüne pleksi yapıştırmak bence gereksiz bir uygulama ama illaki yaptırıcam dersen arkadaştan öğrenirim nereye yaptırdığını.
              pleksi üstüne cnc'de yazılmış yazılarla plakalık yaptırmak da bir seçenek?
              InsigniaTEAM

Yorum

sadece corumda gördüm ben istanbulda göremedim oraya gidince farklı durur gerçi ben altı ay yokum buralarda ama olsun
                2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

tamam öğrenirim arkadaşlardan ne zaman düşünüyorsun?
                  InsigniaTEAM

Yorum

Güncel bir yakıt bilgisi paylaşıyım

(Aracın km'si 250430)

Geçen hafta cumartesi günü 08:45 Çorum çıkışından depoyu fulledik (depo 60lt). Araçta 5 yetişkin ve tamamen dolu bagaj ile yola çıktık.
                    - Çorum
                    - Yozgat/Sorgun
                    - Kayseri
                    - Niğde
                    - Tarsus
                    - Mersin
                    - Silifke
                    - Anamur güzergahında yolculuk yaptık.

Yolun Niğde'ye kadar büyük kısmı duble yoldu, duble olmayan yerler dağ yoluydu, inişler çıkışlar virajlar şeklinde ortalama bir yol.
                    Kayseri öncesinde şoför değişimi yapana kadar babam yola göre 90-120 ortalama hızlarda gitti.
                    Kayseri'ye doğru ben geçtim, önümüz hep duble yol olduğu için 110'dan aşağı inmedim.
                    Niğde'de otobana girdikten sonra ciddi yokuşlar başladı, yol yokuş olduğunu hissettirmese de arabayı çok zorladı, tabelalarda %6 eğim yazıyordu.
                    Gaz pedalına basa basa kickdowna kadar geldi, 80km hızla ve bu kadar yükle beraber büyük küçük tüm araçları sollayarak çıktım (anlık tüketim dakikalarca 38-39lt )
                    Pozantı'dan sonra Pelit Taşpınar'da mola verdik (Kayseri-Pozantı arası 200km'den uzun mesafede doğru düzgün mola yeri yok, gidenlerin bilgisi olsun)
                    Mola sonrası direksiyona babam geçti, bir yerde yakıt takviyesi yapıp, şehir merkezlerine girmeden 120-120 otobandan devam edip Mersin şehir çıkışına geldik. Buradan sonrası sahil yolu ve sürekli ışık var.
                    Mersin çıkışından Silifke'ye kadar trafik, ışıklar, dur-kalk ile geldik, Silifke'den sonra bir yerlerde ben direksiyona geçtim ve yol bitti arazide gitmeye başladık, yollar tamamlanmamış, tek gidiş geliş toprak yolda 10-20km hızlarla gittik. Daha sonra Toroslar başladı, uçurum kenarında S virajları, buraları da ortalama 35-40km ile geçtik, Bozyazı'da düzlüğe çıktıktan sonra yine 100-110 ile akşam 7:30 gibi Anamur'a vardık.

Evin önüne vardığımızda;
                    Toplam yol: 776,8km
                    Ortalama tüketim: 7,3lt
                    Tüketilen yakıt: 56,7lt
                    Ortalama hız: 83km/h

1 hafta Anamur'da şehiriçi kullandık arabayı, her marşa bastığımızda gittiğimiz yol 500-600 metreyi geçmedi, zaten küçük bir yer. Klima her an çalıştı. ekmek almaya, bakkala markete arabayla gittim
                    Dün depoyu tekrar fulledikten sonraki veriler;
                    Toplam yol: 852,6km
                    Ortalama tüketim: 8,2lt
                    Tüketilen yakıt: 69,6lt
                    Ortalama hız: 60km/h

Çok uzun ve detaylı anlatım oldu. 2.0 4-ileri tork konvertörlü otomatik araba bence taşıdığı yüke, hava ve yol şartlarına göre oldukça az yaktı ve bu hoşuma gitti. 8 ileri 320ied'ye tek başına 9 litre yaktıranlara selam olsun
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Güncel bir yakıt bilgisi paylaşıyım

(Aracın km'si 250430)

Geçen hafta cumartesi günü 08:45 Çorum çıkışından depoyu fulledik (depo 60lt). Araçta 5 yetişkin ve tamamen dolu bagaj ile yola çıktık.
                      - Çorum
                      - Yozgat/Sorgun
                      - Kayseri
                      - Niğde
                      - Tarsus
                      - Mersin
                      - Silifke
                      - Anamur güzergahında yolculuk yaptık.

Yolun Niğde'ye kadar büyük kısmı duble yoldu, duble olmayan yerler dağ yoluydu, inişler çıkışlar virajlar şeklinde ortalama bir yol.
                      Kayseri öncesinde şoför değişimi yapana kadar babam yola göre 90-120 ortalama hızlarda gitti.
                      Kayseri'ye doğru ben geçtim, önümüz hep duble yol olduğu için 110'dan aşağı inmedim.
                      Niğde'de otobana girdikten sonra ciddi yokuşlar başladı, yol yokuş olduğunu hissettirmese de arabayı çok zorladı, tabelalarda %6 eğim yazıyordu.
                      Gaz pedalına basa basa kickdowna kadar geldi, 80km hızla ve bu kadar yükle beraber büyük küçük tüm araçları sollayarak çıktım (anlık tüketim dakikalarca 38-39lt )
                      Pozantı'dan sonra Pelit Taşpınar'da mola verdik (Kayseri-Pozantı arası 200km'den uzun mesafede doğru düzgün mola yeri yok, gidenlerin bilgisi olsun)
                      Mola sonrası direksiyona babam geçti, bir yerde yakıt takviyesi yapıp, şehir merkezlerine girmeden 120-120 otobandan devam edip Mersin şehir çıkışına geldik. Buradan sonrası sahil yolu ve sürekli ışık var.
                      Mersin çıkışından Silifke'ye kadar trafik, ışıklar, dur-kalk ile geldik, Silifke'den sonra bir yerlerde ben direksiyona geçtim ve yol bitti arazide gitmeye başladık, yollar tamamlanmamış, tek gidiş geliş toprak yolda 10-20km hızlarla gittik. Daha sonra Toroslar başladı, uçurum kenarında S virajları, buraları da ortalama 35-40km ile geçtik, Bozyazı'da düzlüğe çıktıktan sonra yine 100-110 ile akşam 7:30 gibi Anamur'a vardık.

Evin önüne vardığımızda;
                      Toplam yol: 776,8km
                      Ortalama tüketim: 7,3lt
                      Tüketilen yakıt: 56,7lt
                      Ortalama hız: 83km/h

1 hafta Anamur'da şehiriçi kullandık arabayı, her marşa bastığımızda gittiğimiz yol 500-600 metreyi geçmedi, zaten küçük bir yer. Klima her an çalıştı. ekmek almaya, bakkala markete arabayla gittim
                      Dün depoyu tekrar fulledikten sonraki veriler;
                      Toplam yol: 852,6km
                      Ortalama tüketim: 8,2lt
                      Tüketilen yakıt: 69,6lt
                      Ortalama hız: 60km/h

Çok uzun ve detaylı anlatım oldu. 2.0 4-ileri tork konvertörlü otomatik araba bence taşıdığı yüke, hava ve yol şartlarına göre oldukça az yaktı ve bu hoşuma gitti. 8 ileri 320ied'ye tek başına 9 litre yaktıranlara selam olsun
                      3.20ied denilen at arabasını ufaktan bi sıkıştır öyle bir yakıyorki hem cebini hemde arabanın her yerinden ateşler fışkırıyo
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bugün itibariyle Vectra dönemi kapanmış bulunuyor hayırlısı olsun.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Hayırlı olsun Çağrı. Allah daha iyilerini kısmet etsin.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Sağol abi teşekkür ederim
                            InsigniaTEAM

Yorum

Hayirli olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayırlı olsun Çağrı
                                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
                                X