Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mercedes C180 Komp. w204 ve İnsignia 1.6T. karşılaştırması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Mercedes C180 Komp. w204 ve İnsignia 1.6T. karşılaştırması

Orjinal yazı sahibi: denz
    Güzelmiş huh huh huh
    ST den sonra ben şöyle birşeylere takıldım bu ara ne güzel bişeymiş
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...86312076/detay
    alacaksan 45 al abi, ben de bu makineyi seviyorum, fakat 35 sadece önden çeker, 45'ler 4 çeker ayrıca da 315 bg V8 çok ciğerli sesi var

Yorum

Hımm 35lerde de 4 çeker gördüm sanki.
      İlanları km az olarak göstercek şekilde ayarladım o da mil miş yav 65bin mil
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Güzelmiş huh huh huh
        ST den sonra ben şöyle birşeylere takıldım bu ara ne güzel bişeymiş
        https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...86312076/detay

Bu St Den sonra normal bir araç kesmiyor deniz bey. Langer Rover evoq veya Audi quatro ve Mercedes Cls serisi beğeniyorum.
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Hımm 35lerde de 4 çeker gördüm sanki.
          İlanları km az olarak göstercek şekilde ayarladım o da mil miş yav 65bin mil
          zannedersem hiç yok abi, bi ara çok karıştırmıştım bu aracı abi, wiki den filan da baktım 35'ler sırf önden galiba abi, 65 bin mil pek bişey değil abi, büyük motorda km veya milin biraz fazla olması sıkıntı yapmaz küçük hacimli ve aşırı beslemeli motorlardan korkacaksın abi

Yorum

Oğuz hocam onlar pahalıdır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              Orjinal yazı sahibi: Funkyair
              C180 7 ileri otomatik ile bence çok iyi oldu
              Ama 200kmh üstünde insignia 1.6 Turbo üstüne tanımam
              Hele 4.vitesi bitirip 5 attınız of of of
              1.6 dersen eyvallahda 1.8de sıkıntı büyük olur
              Kadir abi senle 1.6 1.8 deniyemedikde olurda 1.6 insignia ile denersek belli olur zaten 1.6 cgi, arkadan itiş olduğu için araba hiç önden çeker aramıyorum oleyy
              Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              1.8 156 bg de çok ayıramaz, 1.8 oldumu ya 184 bg olacak (benim makine) ya da 204 bg turbo olacak, o zaman karşısına bir araba çıkabilir mi ben 1.6 turbo 7 ileri chipli ile yürüdüm, 120'den sonra ben uzuyorum, 90 km roll'den yetişemiyor bile zaten, insigniadan sonra C180 ne 1.6 ne de 1.8 olanı pek sarmaz tabii beklenen şeye bağlı
              1.8 cgi çok güzel yürüyor 1.6t inignia' yı 100-220 4 boy rahat attık kadir abiyle birlikte, bende c200 komp kullandım bir iki gün bana çok uyguna gelicekti aslında ama 184hp hissetirmedi birde ortalama 12 ltlerde olunca vazgeçmiştim lpg ye karşyım
              2016 w205 AMG

Yorum

Omercim makyajsiz kasalardada cgi var c250 cgi ler 7 ileri 5 degil 184 luk kompressor hantal kalir 1.8 cgi yaninda spekler 4-5 saniye dah farkli 7 ileri 5 den daha iyi yurur
                Anilim deneyemedik aynen ama ktn ile deneriz sen kullanirsin ktnyi ben aradaki farki soylerim sana ktn ile benim eski 1.8 i denemistik zaten
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Fx35 4 ceker mevcut lakin cok kronik sorunu var ve parcalari biraz pahali yakin bir arkadasimda vardi gidisi durusu superdi aracin ozellikle sesi, on gogus sikintisi catlamalar oluyor saftta sorunlar oluyor vs cocuk illallah etmisti sonra satip q5 almisti
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

eledik o zaman onu da

Yorum

Omercim makyajsiz kasalardada cgi var c250 cgi ler 7 ileri 5 degil 184 luk kompressor hantal kalir 1.8 cgi yaninda spekler 4-5 saniye dah farkli 7 ileri 5 den daha iyi yurur
                      Anilim deneyemedik aynen ama ktn ile deneriz sen kullanirsin ktnyi ben aradaki farki soylerim sana ktn ile benim eski 1.8 i denemistik zaten
                      Öyle yaparız abi
                      2016 w205 AMG

Yorum

Kadir'in 1.8 CGİ'sini Topuk Yaylasına giderken benim insignia ile denemiştik. Dediği gibi 4 boy falan atmıştı ama benim arabada aldığım yakıtta sıkıntı vardı. Hem siyah duman atmıştım hem de 212 km/h hızdan yukarı çıkamamıştı. O gün Emre'nin 160'lık dizeli bile geçmişti beni. Dönüşte farklı yerden yakıt almıştık, 245'leri görmüştüm.

Ama 1.8 CGİ çok faklı gidiyor, Kadir'in aracı da 156 hp'den daha fazlaydı bence.
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Dönüştede 4 boy vardı videoları yüklesekmi acaba ya ama insignianın klası sarsılmasın

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                            1.8 cgi çok güzel yürüyor 1.6t inignia' yı 100-220 4 boy rahat attık kadir abiyle birlikte, bende c200 komp kullandım bir iki gün bana çok uyguna gelicekti aslında ama 184hp hissetirmedi birde ortalama 12 ltlerde olunca vazgeçmiştim lpg ye karşyım

184 beygiri hissetmediysen bilemicem kardeşim de hissetmemek mümkün değil yani c180 1.6 ya da 1.8 farketmez, ancak arkadan bakar kardeşim, 184 bg çok ciğerli makine, kesilme yok araçta, yakıt tüketimi konusunda haklısın, kompresör sürekli devrede olan bi sistem olduğu için yakıt tüketimine sürekli yük olarak yansıyor, ama hızlanırken boşluksuz hızlanıyor

makyazsız kasada c180 ya da c200 cgi yok ama c250 her türlü cgi zaten ben de c250'lerin hepsi 7 ileri sanıyordum ama bir arkadaşta 2011 var, led yok sis farı var, benim aracın aynısı yani dıştan, onun makinenin 5 ileri olduğunu öğrendikten sonra ben de çok şaşırmıştım, ama 5 ileri candır, güzel şanzıman, çok spor, biraz ağır vites değiştirse de oturtarak vites değiştirmesi hoşuma gidiyor 7 ileri de kullandım ama seri ve hissiz vites geçişleri beni açmadı vites değiştirirken değiştirdiğini anlayacaksın ama yığılma şeklinde değil, vurma şeklinde, mesela ıslak zeminde 2'den 3'e atarken benim araç arkasını bi sallar, vites geçişi böyle olacak 7 ileri 5'den daha iyi yürür doğru ama his olarak 5 ileri daha iyi ve hızı da düşük değil, sadece hızlanırken 7 ileri avantajlı, 5 ileri roll ve son hız konusunda 7 ileriden pek geri kalmaz, c200 cgi 7 ileri olması sebebiyle ve turbo olması ile tabii daha iyi değerlere sahip, turboyu ben de kompresöre tercih ederim, kompresör elektrik süpürgesi gibi çalışıyor, aslında hoşuma gitmiyor değil sesi, karakteristik bir ses, ama yakıt tüketimi ve turbo teknolojisinin gerisinde, c180 1.8 cgi ama hiçbir şekilde c200 kompresöre kafa tutamaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                              Orjinal yazı sahibi: aRsLan

184 beygiri hissetmediysen bilemicem kardeşim de hissetmemek mümkün değil yani c180 1.6 ya da 1.8 farketmez, ancak arkadan bakar kardeşim, 184 bg çok ciğerli makine, kesilme yok araçta, yakıt tüketimi konusunda haklısın, kompresör sürekli devrede olan bi sistem olduğu için yakıt tüketimine sürekli yük olarak yansıyor, ama hızlanırken boşluksuz hızlanıyor

makyazsız kasada c180 ya da c200 cgi yok ama c250 her türlü cgi zaten ben de c250'lerin hepsi 7 ileri sanıyordum ama bir arkadaşta 2011 var, led yok sis farı var, benim aracın aynısı yani dıştan, onun makinenin 5 ileri olduğunu öğrendikten sonra ben de çok şaşırmıştım, ama 5 ileri candır, güzel şanzıman, çok spor, biraz ağır vites değiştirse de oturtarak vites değiştirmesi hoşuma gidiyor 7 ileri de kullandım ama seri ve hissiz vites geçişleri beni açmadı vites değiştirirken değiştirdiğini anlayacaksın ama yığılma şeklinde değil, vurma şeklinde, mesela ıslak zeminde 2'den 3'e atarken benim araç arkasını bi sallar, vites geçişi böyle olacak 7 ileri 5'den daha iyi yürür doğru ama his olarak 5 ileri daha iyi ve hızı da düşük değil, sadece hızlanırken 7 ileri avantajlı, 5 ileri roll ve son hız konusunda 7 ileriden pek geri kalmaz, c200 cgi 7 ileri olması sebebiyle ve turbo olması ile tabii daha iyi değerlere sahip, turboyu ben de kompresöre tercih ederim, kompresör elektrik süpürgesi gibi çalışıyor, aslında hoşuma gitmiyor değil sesi, karakteristik bir ses, ama yakıt tüketimi ve turbo teknolojisinin gerisinde, c180 1.8 cgi ama hiçbir şekilde c200 kompresöre kafa tutamaz
                              Benim araca olan ilgimi olumsuz etkileyen 5ileri şanzıman ve kompresörün karakteristik sesi.Denemek lazım abi c200'ü insignia 1.6T ile 1.6-1.8 cgi ile denemeden ne desek gerçeği yansıtmaz
                              2016 w205 AMG

Yorum

Ya maşallah muhabbet 204 hp gibi yürümüş gitmiş
                                Kadir senin meşhur videoda Bülent Hoca ile yürüdüğün kaç beygirdi
                                Sıkıntılı benzin miydi

Yorum

İşleniyor...
                                X