Maalesef öyle. Bari o usb den bir tane daha koy torpidoya falan. Bu çağda tek usb nedir yani. Maliyeti nedir ya. Universal usbler 2 dolara satılıyor!
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2015 İnsignia 1.6 CDTI 136HP Otomatik Dizel Cosmo ile Deneyimlerim
Collapse
X
-
Güncelleme: 02.08.2017
Aracımın iç aydınlatmalarını lede çevirmeye başladım. Tavan ve torpido aydınlatma için ledler geldi ve yaklaşık 5 dakika montaj sürdü. Torpidonun resmini çekmeyi unutmuşum. çeker eklerim diğer ledlerde gelince komple hepsini resmedicem.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mert1411 View PostBenden de ekstra bir bilgi; Android Auto çoklayıcı ile çalışıyor fakat telefonun çoklayıcıdan çektiği akım harcadığı akımı karşılayamadığı için telefonun şarjı hızlı bir şekilde azalıyor. Direkt bağlayınca bu sorun olmuyor telefon hem şarj oluyor hem android auto kullanılıyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Mechanical_Engineer View Post
Benimkinde torpidoda da var 2.USB.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Mechanical_Engineer View Post
Android auto yüklenmesini nerde yaptirdiniz.
Bir de Nisan ayındaydı galiba myopelde teknik servis aksiyonu olduğunu gördüm gittim yaptırdım. Aksiyon detayı multimedya sistem ve usb girişi ile ilgili bir güncellemeydi.Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
Yorum
-
ilk kez duydum o kabloyu. sport mu araç cosmo mu? birde r700 mü var intellilinkin.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Bu kadar soru sorduracağınıZa bana şu torpidodan usbnin resmini bir çekip koysanız Zahmet olmazsa ) sonuçta sistem aynı, bildiğimiz r700. Torpidoya bi usb çekilebilir iyide olur. Teşekkürler1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
kablo kesinlikle fabrikasyon değil %100... o kablo fabrika tarafından öyle bırakılmaz. torpidonun arka boşluğundan içeri salınmış. ki kablo ile bu işe girmez asla üretici. çünkü o kablonun orada kopma soyulma kırılma riski çok fazla. başa bela olur o firmaya.
Fabrikasyon led olarakta hiç görülmedi. sizin araca sizden önce ufak dokunuşlar yapmışlar sanırım.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum