Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 İnsignia 1.6 CDTI 136HP Otomatik Dizel Cosmo ile Deneyimlerim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2015 İnsignia 1.6 CDTI 136HP Otomatik Dizel Cosmo ile Deneyimlerim

Tabiki Zevkle...
    Bugün sabah saatlerinde aracı aldığım opel cevizlibağ odak a gittim, satış temsilcimle görüştükten sonra servise yönlendirilmeyi istedim. Sebebi ise daha önce bahsettiğim Afl far titremesi, sürücü tarafından gelen rüzgar ve 140 150km lerde yapan hafif direksiyonda hissettiğim vibrasyon.

Serviste Tarık bey ile tanıştım. Öncelikle ilgisi için tekrar teşekkür ederim. Bakılmasını istediğim noktaları söyledim. Çünkü ilk bakıma daha 8000km var aracımın. Ama o notları alarak istediğim kontrolllerin yapılmasını sağladı.

Sonuc:

- Afl far sisteminde sorun olmadığı farkedilen titreşimin zemine bağlı anlık titreşimler olduğu test sürüşü yapılarak test edildi. Ben hala bu konuda tatmin olmadım

- kapıdan rüzgar geldiği konusunda haklı çıktım. Kapı ayarı ve cam ayarı yapıldı. Kesildiği söylendi. Aynen öyle oldu.

- balans ayarı yapıldı o da giderildi.

Aracım 4 yıl garantili ilgi alaka ve tüm genel kontrollerden sonra ücret ödemeden vedalaştık.

Ayrıca Odak Dynamicste Çağrı kardeşimle tanıştım. Tarık beye insigniateam vesilesiyle opele geçtim diyince o zaman çağrıyı biliyosunuzdur dedi. Aynen biliyorum. Tüm konulara verdiği biligli cevaplarından. Çok efendi terbiyeli düzgün bir kardeşim. İyi ağırladılar. Kendilerne teşekkür ediyorum. Ve üstelik Çağrı kardeşimin orada çalıştığınıda bilmiyordum. Meğer ben aracı onların mıntıkasından almışım

Kısacası ilk opel servis maceramdan memnun olarak ayrıldım. Zaman neler gösterecek bilemem.

Araçla ilgili deneyimlerime kaldığım yerden devam edecek olursam dönerken bir kaç makas denemesi ve viraj performansı denedim. Bu makina maşallahh tam bir viraj canavarı araç sarsılmadan kıvrak hareketlerle Sport modda hayran bırakıyor.

Sizin aracınızdaki gibi TC kapatarak yoldaki performansıno deneyim etme fırsatım olmadı ama sizin yazdıklarınızdan sonra emin oldum desem yeridir. Onuda deneyeceğim

Şimdilik bu kadar. Yeni eklemeler devam edecek...
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ben linki paylaşırken Çağrı yardımcı olur dememişmiydim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayır Dememiştiniz
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Özür dilerim.. Ben Çağrı nın orada çalıştığını bildiğinizi düşünmüşüm sanırım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Abi yoğunluktan doğru düzgün ilgilenemedik bile kusura bakma, keşke daha detaylı görüşebilseydik. Araçta bir servis ihtiyacı olmasına gerek yok, her zaman beklerim
            InsigniaTEAM

Yorum

Estağfurullah Çağrı kardeşim sen işine bakıyodun canın sağolsun senin. Eyvallah kardeşim fırsatım oldukça zevk duyarım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                Özür dilerim.. Ben Çağrı nın orada çalıştığını bildiğinizi düşünmüşüm sanırım
                Ne demek estağfurullah, ben yeni olduğum için o hafta bilmiyordum

Yorum

Benim zaten odak ın linkini verme sebebim Çağrı size yardımcı olur düşüncesiydi ama neyse orası zaten bize yakın yerlerdendir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    Abi yoğunluktan doğru düzgün ilgilenemedik bile kusura bakma, keşke daha detaylı görüşebilseydik. Araçta bir servis ihtiyacı olmasına gerek yok, her zaman beklerim
                    Çağrı bey hangi serviste?
                    Selamlar
                    "Söz, söyleyenin sıfatıdır"

Yorum

• Ynt: 2015 İnsignia 1.6 CDTI 136HP Otomatik Dizel Cosmo ile Deneyimlerim

Kapıdan gelen soğuğu ben de hissetmiş ve özellikle sunroofun arka kısmını kaldırdığımda hissetmiştim.. Ben düzeltilebilir bir durum olmayacağını düşünüyordum ama düzeldiğini duyunca çok sevindim...

Far konusunda Audi A4 ve Renault Latitude modellerinde aynı sorun var. Onun için rahat olabilirsiniz. Hatta Renault'ta daha kötü durumda..

Ayrıca TC konusunda düz ve kuru zeminde değil KARLI zeminde denemenizi öneririm. Çünkü diğer zeminlerde doğru ve sağlıklı sonuçlar vermeyeceği kanatindeyim.. Malumunuz ki karda lastikler çok farklı zemin ve kalınlıkta kara basabiliyor.. Bence TC yi sadece karda denemeniz..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Burakn
                        Orjinal yazı sahibi: cagri
                        Çağrı bey hangi serviste?
                        Selamlar
                        Odak'tayım.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı bey nasip olursa İstanbul'a yolum düştüğünde yanınıza uğramak istiyorum..

Yorum

Kapımız herkese açık ihihi
                            InsigniaTEAM

Yorum

Arka sayfada kaldığı için;

Kapıdan gelen soğuğu ben de hissetmiş ve özellikle sunroofun arka kısmını kaldırdığımda hissetmiştim.. Ben düzeltilebilir bir durum olmayacağını düşünüyordum ama düzeldiğini duyunca çok sevindim...

Far konusunda Audi A4 ve Renault Latitude modellerinde aynı sorun var. Onun için rahat olabilirsiniz. Hatta Renault'ta daha kötü durumda..

Ayrıca TC konusunda düz ve kuru zeminde değil KARLI zeminde denemenizi öneririm. Çünkü diğer zeminlerde doğru ve sağlıklı sonuçlar vermeyeceği kanatindeyim.. Malumunuz ki karda lastikler çok farklı zemin ve kalınlıkta kara basabiliyor.. Bence TC yi sadece karda denemeniz..

Yorum

Arkadaslar AFL far sistemiyle ilgili sunu soyleyebilirim, eski kasa aracimda titreme durumu yoktu. Yeni aracimda titremeyi bende farkettim ama cok da onemsemedim.
                                Makyajli kasada ilk dikkatimi ceken ayrinti; ki bunu pek fazla kisinin farkettigi dusunmuyorum.
                                AFL far beyni yanmasindan madur biri olarak beynin yeni tip farlarda yan kisma tasinmasini fark ettim.
                                Onceki aracimda tam 4 defa far beyni degistirdim. Tabiiki sebebi far icine su almasi, sonrasinda beynin icine su dolmasiyla birlikte yanmasi. Bu arada serviste beyin degistirme isleminin 800tl civarinda bir maliyeti var.
                                Bu konuda garanti kapsami disinda sikinti yasayan arkadaslar olursa, cok daha uygun fiyatli bir yerden orijinal far beynini temin edebilirler. Bu konuda yardimci olabilirim.

1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

İşleniyor...
                                X