Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2015 İnsignia 1.6 CDTI 136HP Otomatik Dizel Cosmo ile Deneyimlerim
Collapse
X
-
Ynt: 2015 İnsignia 1.6 CDTI 136HP Otomatik Dizel Cosmo ile Deneyimlerim
tebrikler, çok güzel bir anlatım olmuş bir süre araç aradınız bu konuda baya bir yazışma olmuştu hatırlıyorum, hayırlı olsun aracınız. Dışardan gelip bunu okuyan ziyaretçiler için insignia yı çok güzel anlatan bir yazı olmuş tekrar tebrikler. clapclap[URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Serdardrtebrikler, çok güzel bir anlatım olmuş bir süre araç aradınız bu konuda baya bir yazışma olmuştu hatırlıyorum, hayırlı olsun aracınız. Dışardan gelip bunu okuyan ziyaretçiler için insignia yı çok güzel anlatan bir yazı olmuş tekrar tebrikler. clapclap1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Hayırlı olsun. Dolu bir arac almışsınız.
.
Benim 3. Insigniamada Sedat bey sebep olmuştu. Bir kez daha tesekkur edeyim.
.
Benim tavsiyem kaput korumanın uv ışınları geçirip geçirmediğini sormaniz. Geçirmiyorsa 5 yıl sonunda gunesten solan yerlerle kaput arasinda ton farkı olabilir.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maxutHayırlı olsun. Dolu bir arac almışsınız.
.
Benim 3. Insigniamada Sedat bey sebep olmuştu. Bir kez daha tesekkur edeyim.
.
Benim tavsiyem kaput korumanın uv ışınları geçirip geçirmediğini sormaniz. Geçirmiyorsa 5 yıl sonunda gunesten solan yerlerle kaput arasinda ton farkı olabilir.
Renk farkı oluşmaması için filmi yerleştirmeden önce bir cila tarzı bir kaplama yaptıklarını söylemişti. Yani ben sormadan akıl etmeden kendisi yaptığı işlemi anlatmıştı. Sanırım bundan bahsediyorsunuz sizde...1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Cilayi bilmiyorum. Ama uv ışığı geçirirse her yer ayni oranda solacagindan ton farki oluşmaz.
.
Benim su andaki aracima ilk sahibi serviste kaput koruma yaptırmış. Sanirim kalitesiz malzeme kullanmışlar; Üstü çizik dolu. Araba temizlenince cok belli ediyor. Ilk firsatta söktürüp boya koruma yaptıracam.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kullanın..
Ben de İYİKİ ALMIŞIM diyenlerdenim..
Aracımı sıfır aldım ve 2. Ayı dolmadı daha..
Başka konularda kendi düşüncelerimi paylaşacağımı belirtmiştim ve bununla ilgili biraz çalışmam vardı ki; sizin yazınızı okuyunca hem duygu ve düşüncelerimle aynı olduğunu hem de sizin aracınızın benimkinden ( sport paket + bende flexi şasi yok maleaef ) daha dolu olduğunu görünce vazgeçtim..
Sadece ben Kumho kış lastiği tecrübe ettim.. Burada ( Simav ) güzel buz ve kar var o konudaki düşüncelerimi daha sonra belirteceğim..
Yazınız gerçekten çok akıcı olmuş ve sanki karşınızdaymışız hissi vermişsiniz.. Bizler gibi ne alacağını karar verirken gerçekten ciddi tereddütler yaşayan kişilere çok güzel ışık olmuşsunuz..
Ben ufak bir parantez açmak istiyorum ve İnsignia'nın her zaman herkesin hayalini süslediğini fakat motor hacmi ve yüksek yakıt problemlerinden ( şahsım adına yakıtı problem ediyorum ) dolayı ( bir de buna yüksek vergi eklenince ) uzak durulduğunu düşünüyorum. Bence 1.6 Cdti motor İnsigna'ya çok geç gelmiş bir motordur ki beygir ve torkları fazlası ile benim gibi kullanıcılar için on numara beş yıldız bir motordur..
Ben ilk sıfır aracımı 2010 yılında Corsa ile yaptım ve servise her gelişimde uzaktan imrenerek baktığım ve yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı bana uzak olan bir araca bugün binebildiğim için önce şükrediyor sonra da Opel'e teşekkür ediyorum...
Keşke bu motor daha erken gelseydi de daha erken tanışabilseydik... Tabi her şeyde vardır bir hayır.. Araç artık hemen hemen arge çalışmalarını tamamlamış bundan önceki kasası ile ( yanlış bilmiyorsam ) 2700 parçayı değiştirerek son noktayı koymuştur..
Aracımı değiştirirken Yakıt + Vergi + Marka + Servis + Segment + Güven + Tasarım + Kalite gibi unsurların hepsini değerlendirdim ve çok zor karsr verdiğim İNSİGNİA belki bir Bmw Mercedes veya Audi olmasa da onlardan çok da aşağı kalır yanı yok ve gerçekten İNSİGNİA bir tutku...
Son olarak ben sadece araç almamışım.. Bu araç sayesinde hiç tanımadığım ve daha yüz yüze hiç görmediğim binlerce dost edinmişim...
Herkese aracım kadar her konuda güven verdikleri için de ayrıca teşekkür ederim...
İçten teşekkürlerimle..
obaa clapclap
Yorum
-
Yakıt konusunda degerlendirmelerinizi dort gozle bekliyorum,
Bizimkisi babamın sürekli arac siparis edip cayması sonucu showroomda bulunan aracı yıl sonunda hic beklemeden aldık cok dolu degil sizlerinkisi gibi +full yok sadece ama beni fazlasiyla tatmin etti (yaşım 20 bu arada) 5 yıl sonra dolu dolu bir insignia alınacak sanirsam
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aliuluerSon olarak ben sadece araç almamışım.. Bu araç sayesinde hiç tanımadığım ve daha yüz yüze hiç görmediğim binlerce dost edinmişim...İçten teşekkürlerimle..
obaa clapclap
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: buraktsn95Yakıt konusunda degerlendirmelerinizi dort gozle bekliyorum,
Bizimkisi babamın sürekli arac siparis edip cayması sonucu showroomda bulunan aracı yıl sonunda hic beklemeden aldık cok dolu degil sizlerinkisi gibi +full yok sadece ama beni fazlasiyla tatmin etti (yaşım 20 bu arada) 5 yıl sonra dolu dolu bir insignia alınacak sanirsam1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLUselçuk bey şu ana kadar okuduğum en ayrıntılı dizel insignia açıklaması olmuş
kendi adıma sizlre teşekkür ederim elinize sağlık1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum