birde kendiniz opsiyon ekletince sabit fiyat garantisi veremiyorlardı ben aracımı malesef Opelin Türkiye için önceden üretim planına aldığı donanımla sipariş etmek zorunda kaldım bu yüzden,size sabit fiyat garantisi verdilermi.
Evet verdiler. Belki bu bayii nin böyle bir siparişi vardı bilemem ama ben siparişi verdim bu arada yeni kasa fotoları yakalanmış elimizde patlamasın şimdi bu ihihi
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
birde kendiniz opsiyon ekletince sabit fiyat garantisi veremiyorlardı ben aracımı malesef Opelin Türkiye için önceden üretim planına aldığı donanımla sipariş etmek zorunda kaldım bu yüzden,size sabit fiyat garantisi verdilermi.
Evet verdiler. Belki bu bayii nin böyle bir siparişi vardı bilemem ama ben siparişi verdim bu arada yeni kasa fotoları yakalanmış elimizde patlamasın şimdi bu ihihi
yenisi gelene kadar en iyisi bu der kendimi rahatlatırım
Hem sabit fiyat garantisi hem de aracın fiyatında düşüş olursa indirim garantisi veriliyor şuan.
Hem sabit fiyat garantisi hem de aracın fiyatında düşüş olursa indirim garantisi veriliyor şuan.
bende öyle aldım Çağrı ama fiyat düşüşü hayal tabi
Hayırlı olsun abi teslim tarihini iyi söylemişler ben geçen konuştuğumda ellerine gelecek promosyon fiyatlı araçları ekim sonunda teslim edeceklerini söylemişlerdi ek olarak paket ekletirsek daha da uzun sürebilirmiş, sizinki özel siparişle daha erken tarihte geliyor Fiyat ne dediler, biz standart cosmo 1.6 dizel otomatik için 105.000 tl fiyat aldık
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum