Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Pzerodan Bridgestone potenza 100Yye geçtim 5-6 gündür.Konfor,ses olarak pzerodan bayağı üstün.Yoltutuş olarak aralarında bir fark göremedim.Bence kötü bir lastik değil.
Düzeltiyorum benim lastikler potenza değil turanza imiş.Arasında fark olur mu bilmiyorum.
Ellere yar oldu
2.0 CDTI
Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri
Yeniden merhaba,
Aracıma 70 günlük sipariş maratonunun sonunda kavuştum. İlk 100 km.de resmen aşık oldum. 100 km'lik şehir içi ortalamam ise 9 lt/100 km oldu. Şimdilik tek problemim Surtaş'ın taktığı plakalığı algılayan park sensörleri, yarın plakalığı çıkartınca bu da hallolacak. Araçlarımız mükemmel makinalar, değerini bilelim ))
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi 2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Plakalığın arkasına kaliteli 3m çift taraflı bantlarından yapıştır ve dışa doğru kalkmış olan kenarları tampona sabitleyin sorun kalmaz yada güzel özel bir plakalık yaptırın yada plastik plakalığı tamamen atın plakayı tampona perçinleyin iki tane perçin işi hallediyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ben de surtaştan almıştım.yine aynı cahilliği tekrarlıyorlar.hem onları uyarmıştım.hem de telefonla araç alımından sonra memnuniyet derecemizi soranları.hayret ediyorum.bu basit olayı nasıl tekrarlarlar.nasıl güvenilir .
hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız sürmek nasib etsin .. plakalığı çıkartın plakanın dış çevresindeki siyah boyayı hafif nemlendireceğiniz bi tinerli bezle o siyah boyayı çıkartın alt beyaz zemine ilk günlerde hemen yapışmıyor o siyah rezalet el ayarınız iyiyse plakayı plaka bölümüne göre hafif eğerek kavislendirin .. 3M çift taraflı bantlardan bi kaç şerit keserek plakanın arkasına yapıştırın.. kaliteli siyah silikonlada plakanın arka kısmına plakayı yapıştırıp baskı uyguladığınızda slikon dışarı taşmıyacak şekilde slikonlayın .. plakayı yapıştırın ve plakanın üzerine direkt plakaya değilde bir kaç cm yükseltecek şekilde bi tampon bularak kağıt karton vs gibi kağıt maskeleme bandı ile plakayı tampona bantlayın.. koli bandı kullanırsanız bandı kaldırdığınızda altta tutkal bırakıyor
[center] İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket
Yorum