Duyuru

Collapse
No announcement yet.

JD547'nin Zaman Tüneli

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: JD547'nin Zaman Tüneli

Uğur Bey,
    Üzülerek söyleyeyim ki plakanın mühürlü olması pleksi kabartma plakalara ceza yazılmasına engel değil.
    Daha kalın, daha görülebilir savunmaları da para etmiyor.
    Yasak olmasının gerekçesi; "kabartma plakaların mobese kameralarında tespit edilememesidir" denmekte. Tecrübe ile sabittir.
    Yine de karşılaşılan polisin bilgisine, ilgisine ve ruh durumuna kalmış da denebilir.
    Şansınız bol olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet62
      Uğur Bey,
      Üzülerek söyleyeyim ki plakanın mühürlü olması pleksi kabartma plakalara ceza yazılmasına engel değil.
      Yasak olmasının gerekçesi; "kabartma plakaların mobese kameralarında tespit edilememesidir" denmekte. Tecrübe ile sabittir.
      Yine de karşılaşılan polisin bilgisine, ilgisine ve ruh durumuna kalmış da denebilir.
      Şansınız bol olsun.
      İstanbul'da verilen standart plakaların modeli app'ye dönüyor şimdi, tek fark sadece yazının boya kalınlığı birkaç milim daha ince.
      Şimdi bütün mobeseler bir anda app'ye uyumlu olanlarla mı değiştirildi ne oldu bu bahaneler tamamen uydurma, ceza yazmak için bir gerekçeydi.
      En okunaklı plaka modeline yasak deyip, harf ve rakamların üzerine pleksi yapıştırılmasına ses çıkarılmamasına hala anlam veremiyorum.

Bunu okuyabilen mobese normal app'yi okuyamıyorsa ben böyle teknolojinin..

[img width=600]http://www.yedi24ilan.com/grafik/ilanlar/1448998510_10529451_10204165458167445_1366217607_n 1.jpg[/img]
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Orjinal yazı sahibi: ahmet62
        Uğur Bey,
        Şansınız bol olsun.
        İstanbul'da verilen standart plakaların modeli app'ye dönüyor şimdi, tek fark sadece yazının boya kalınlığı birkaç milim daha ince.
        Şimdi bütün mobeseler bir anda app'ye uyumlu olanlarla mı değiştirildi ne oldu bu bahaneler tamamen uydurma, ceza yazmak için bir gerekçeydi.
        En okunaklı plaka modeline yasak deyip, harf ve rakamların üzerine pleksi yapıştırılmasına ses çıkarılmamasına hala anlam veremiyorum.

Bunu okuyabilen mobese normal app'yi okuyamıyorsa ben böyle teknolojinin..

[img width=600]http://www.yedi24ilan.com/grafik/ilanlar/1448998510_10529451_10204165458167445_1366217607_n 1.jpg[/img]
        Aman, yazdıklarım yanlış anlaşılmasın!
        App plakalarla ilgili bir deneyimim yok. Ben de pleksi kabartmaların ceza gördüğünü yazmıştım.

Yine yazdığım gibi, polisin inisiyatifine kalmış bir şey.
        Ceza kotasını doldurmak zorunda olduğu günlerde rastlaşılırsa hiç şansınız kalmıyor. Arabada dönüyor dolaşıyor, eksik bir şey bulamazsa plakaya takıyor, orijinal karartma camda film var diye ısrar ediyor, vesaire vesaire.

Aslında herkesin bildiği konular. Ceza yazılacaksa yazılacak, o kadar

Yorum

Ahmet Bey, yeni plakalarım orjinal baskı gibi zaten. Çağrı abinin attığı resimdeki gibi kabartma değil. Daha önceki plakalarımda orjinal baskıydı fakat karakteri ben dışarda boyatmış, kenarlarını köşeli yaptırmıştım. Bir çok çevirmeye boyalı plaka ile girdim kimse bu ne böyle demedi. Aydın Söke'de de benzer karakter kullanıyorlar. Sanmıyorum bir sorun olacağını.

Eski plakalarımın boyası böyle idi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
            Ahmet Bey, yeni plakalarım orjinal baskı gibi zaten. Çağrı abinin attığı resimdeki gibi kabartma değil. Daha önceki plakalarımda orjinal baskıydı fakat karakteri ben dışarda boyatmış, kenarlarını köşeli yaptırmıştım. Bir çok çevirmeye boyalı plaka ile girdim kimse bu ne böyle demedi. Aydın Söke'de de benzer karakter kullanıyorlar. Sanmıyorum bir sorun olacağını.

Eski plakalarımın boyası böyle idi.

Uğur Bey,
            Fotoda ki plakalara sözüm yok.
            Ben yazışmalarda ' pleksi kabartma ' sözcüklerini okuyunca bildiklerimi ve gördüklerimi paylaşayım istemiştim.
            Selamlar

Yorum

Başarılı bir çalışma olmuş yine. Güle güle kullanılsın.

Yorum

Emniyet yada cemiyet kim veriyorsa şuan verdikleri standart plaka baskısı bu şekilde (son rakamları ben bozdum )

InsigniaTEAM

Yorum

Biz Başakşehire bağlıyız, satışta plaka değişikliği istemiştik trafik bize Sefaköy yada Bağcılar cemiyete gidebilirsiniz dedi. Sefaköy Çağrı'nın paylaştığı gibi basıp verdi APP işi yapan tanıdığımda üzerinden mürekkeple baskı makinasından 2 kere daha geçtik orjinalde üst kısmı siyah mütekkipliyken işlem sonrası eğimli kısımlarda koyu boyandı dolayısıyla daha kalın yazılmış gibi duruyor.

Yorum

App'den pek farkı kalmamış bunların.

Aydın Söke'de baskılar böyle oldu 2-3 senedir. Biraz daha özenli ve kaliteli yapsalar appden farkı yok.

Yorum

Burda baskı aynı tas aynı hamam ya

Yorum

Uzuunca bir aradan sonra son güncellememizi ekleyelim konumuza. Sevgili Hüseyin Abinin(Beschäler Insignia) öncülük etmesi ile uzun zamandır yapmak istediğim fakat cesaret edemediğim değişimi daha yaptım. Baya köklü bir değişim oldu diğerlerinin yanında. Yok gündüz farlarına led, kısalara şöyle ampül böyle ampül derken en sonunuda Cosmo görünümüne sorunsuz bir şekilde kavuştum.

Philps 4300k Xenon kit ile eskiye nazaran mükemmel bir performans alıyorum. Arkadaşımın Cosmo Astra J'si ile kıyaslama yaptığımda benim farlarım daha geniş ve uzağı aydınlatıyor. Soğuk selektör olayını çözmek için Led ampül kullanmıştım fakat mercekli farlarda aydınlatma performansı çok kötüydü. Bu yüzden xenon kit'e geçiş yaptım.

Farlar araç ile tam uyumlu. Resmen tak çalıştır. Arıza yok, selektör hızı mükemmel. cool

Aşağıdaki üç fotoğrafta 6000k Led mevcut iken, son iki fotoğraftaki aydınlatma performansı xenon kite ait.

Yorum

Güzel bir çalışma olmuş Tebrikler

Birlikten güç doğar hüseyin abiye selamlar

clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler Fatih abi.

Hüseyin Abiye ve bu süreçte benim araştırmalarımı çeken tüm abilerime teşekkürlerimi sunuyorum. obaa

Yorum

Çok Beğendim. Gayet Başarılı ve Başlı Başına Ayrı Açılacak Bir Konu Uygulaması Olmuş Hayırlı Olsun.

Yorum

• Selamlar,
                                Daha öncelerde forumda başka bir üyemiz tarafından yaptırılan, benimde ondan örnek olarak yapmak istediğim bir uygulamayı daha gerçekleştirdim. Ön plakanın altında kamera taktık, kameranın elektriğini sis farından aldık. Multimedia üzerindeki "Aux" görüntü girişine bağladık. Sisler açık, "Aux" ekranı açık iken tamponun yaklaştığı noktayı görebiliyorum. Sisten almaktaki amacımız hem geceleri yaklaşılan noktayı daha iyi çekmesi, hemde sürekli elektrik almamasıydı.​​​​​

Bunlarda ekstra olsun.

16465738_1202113073237592_6696815838030200832_n.jpg

Yorum

İşleniyor...
                                X