İyi akşamlar, yukarıdaki mesajda belirttiğim ürünlerin montajını yaptım. Kısa far, sis ve gündüz farlarını değiştirdim. Dediğim gibi kısa far ampülleri istediğim gibi beyaz olmadı. Ne kadar beyazlık o kadar performans kaybı halojen ampüllerde. Şimdilik bunlarla idare edelim yaza doğru beyazlık için bi değişiklik yapabilirim.
Parklara üst mesajlarımda led taktığımı paylaşmıştım. Fakat gündüz farı modunda iken arıza yakması nedeniyle söktüm. Daha önce kullandığım Mtec T20 mavi ampülleri kullandım. Gece gündüz, gündüz farları kısılmadan parlak yanıyor. Hem sisler ile renk uyumu daha iyi oldu.
Ne kadar gündüz farlarında ki arıza lambası söz konusu olsa da, kablolar üzerinde oynamak istemsemde beyaz aydınlatma çok yakışıyor. Aklımda olan fardoktoru'nun direnci ile kaliteli bir led ampül kullanmak.
Yapmak istediğim başka bir uygulamayı daha yapmış bulunmaktayım. Led ile yapamasamda, dipsiz mavi ampül ile direnç kullanmadan sadece ampül ile gerçekleştirdim. Lambadaki kamera görüntüyü bozuyor. Birde ışık için ayrılmış şeffaf kısmın desenleri farklı daha da sönük yanıyor sağ taraf.
Yorum