Konuya bir yazayım dedim. Dün buluşmamızdan önce ilk Uğur 'la denk geldim. Aracını inceledim baktım. Satsa ve alacak olsam hemen alırım. Çok temiz bakmış etmiş eylemiş. Mis..
Çok teşekkür ederim abim yorumun için. Daha öncedende demiştim "bi incelemeni isterim sorunu var mı olağan dışı birşey var mı" diye. Çok memnun kaldım bende.
2013 Haziran ayında yaptırmış olduğum amfi + subwoofer'da mecburi bir güncelleme yaptım. Cadence 650.1 mono anfim ile Rockford Fosgate P1S4-12 ( Punch 1 ) besledim. Orjinal kabini ve güzel bir ekolayzer ayarıyla kaliteli bir tonlama aldım. Zaten marka olarakta tonlamasını övmüşlerdi. Bende beğendim.
Resim temsili, bass kabin tıpkısı.
Hala daha durgunum abi. Diğer bass bobin yaktı, o yüzden yeniledim. Birde bu sıralar araç kamerası araştırıyorum. Bir kaç aya onuda ekleyebiliriz buraya.
Uğurum satalım istersen dizel istersen benzinli bir cosmo alırız. Farları yeter gerisi teferruat Dizel otomatik sıfır ayarında araç ali abi. Bende gördüm gerçekten sıfır tadında araç. Senin istediğin dizel ekonomisi, otomatik vites kolaylığı, sedan genişliği, insignia sevdan ile bulunmuycak bir araç
Uğurum satalım istersen dizel istersen benzinli bir cosmo alırız. Farları yeter gerisi teferruat Dizel otomatik sıfır ayarında araç ali abi. Bende gördüm gerçekten sıfır tadında araç. Senin istediğin dizel ekonomisi, otomatik vites kolaylığı, sedan genişliği, insignia sevdan ile bulunmuycak bir araç
Al...Al ihihi
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum