Kırk gunluk bmw macerasindan sonra persembe gunu sitenin ekollerinden biri olan hasan kardesime ait olan apg 09 almış bulunmaktayim. Bu üçüncü insigniam oldu ama cok farkli bir arac bunu dun birkezdaha yasamis oldum tekrardan Hasan kardesime çok çok teşekkür ederim. clapclap clapclap
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
APG 09
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: APG 09
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18Kırk gunluk bmw macerasindan sonra persembe gunu sitenin ekollerinden biri olan hasan kardesime ait olan apg 09 almış bulunmaktayim. Bu üçüncü insigniam oldu ama cok farkli bir arac bunu dun birkezdaha yasamis oldum tekrardan Hasan kardesime çok çok teşekkür ederim. clapclap clapclap
Öncelikle aracımın forumdan birine satılmasına, yeni kullanıcısının bizden, aileden biri olmasına çok sevindim, gözüm hiç arkada kalmayacak...buradanda tekrar hayırlı, uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah, APG'yi tamamen kendi zevkime, beğenime göre hazırlamıştım, son ana kadar keyifle ve zevkle kullandım, inşallah aynı zevki ve keyfi sende yaşarsın...
Yorum
-
Ynt: APG 09
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18Bmw sattim begenmeme degil ailevi nedenlerden nakit ihtiyacindan sattim
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum