hayırlı olsun öncelikle..insigniayla biraz kıyaslarmısın + ları - leri yönüneden mükünse
İnsigniadan fark olarak öncelikle 1 kere az yakıyor Yol tutuş olarak insignia'ya yakın bir tutuşu var.Tabi süspansiyon olarak İnsigniadan yumuşak,debriyaj,direksiyon ve vites geçişleride yumuşak.Kullanırken insana keyif veriyor baya,ön şöför tarafındaki göstergeler aynı insignia ile yabancılık çekmiyorsunuz. İnsignia'ya göre sadece ön park sensörü ve elektirikli katlanır ayna yok.Hacim olarak insigniadan dar tabi segmentle alakalı birazda Ama genelleme yaparsak çok başarılı bir araç
Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
Hayirli olsun abi ben bi insignia-astra kiyaslamasi bekliyorum birde yakit ne durumda chiple birlikte
Yazılımdan önce 1300-1700 devir aralığına gelince vites küçültmem gerekiyordu ama şimdi küçültmeden gaza dokunduğumda çok çabuk toparlıyor,özellikle tork hissedilir derecede arttı ki bu insana çok büyük bi haz veriyor Yakıt olarak yazılımdan önce 110-120 arası sabit hızla İstanbul-Ankara arası 4,5-5,0 LT arası ortalama bir veri verdi.Yazılımdan sonra gene aynı güzergahta aynı hızla 3.5-4.0 LT aralığında seyretti..
eğer daha yumuşak dediğiniz süspansiyonlar astranın kiyse ben şu insignia meselesini biraz daha düşüneyim çünkü astraya bindiğimde çok sert gelmişti süspansiyonlar
Yo hayır süspansiyon çok sert denilecek kadar sert değil,gayet kararında ayarlı konfora yönelik olarak..
Yorum