Arkadaşlar iyi akşamlar. Aranıza yeni katıldım. Biraz araba meraklısı biri olarak bildiklerimi paylaşarak bilmediklerimi sorarak forumda katkı sağlarım umarım. 13 Nisan itibari ile 2010 Opel İnsignia 1.6 T 180 HP Cosmo DVD-800'lü araca sahip olmuş bulunmaktayım. Araç orjinal boyasız değişeni vs yok. KM 78 Bin. Beyaz Renk Landrenzo Marka LPG mevcut üzerinde 3-4 Bin Km önce takılmış 3500 TL'ye faturası mevcut. Aracı 45 Bin TL'ye aldım. Araştırdığım kadarı ile uygun bir fiyata aldığımı düşünüyorum. Buaç konuda düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ayrıca bu araçta otomatik kilitleme yokmudur? Araç hareket ettikten sonra kitleme özelliği?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel İnsignia Hk.
Collapse
X
-
Ynt: Opel İnsignia Hk.
Öncelikle hoşgeldiniz! hayırlı olsun iyi bir aracı iyi bir fiyata almışsınız. Otomatik kilit özelliği tabiiki var configurasion tuşuna basıp menü konfor ayarları diye arayın bulacaksınız. Güle güle kullanın
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
-
Hoşgeldiniz.
LPG hakkında sorun çıkaracağını söyleyenler çok fazla olmakla birlikte, bildiğim 35000 km. dir Landirenzo Valf Yağlamalı sistem kullanan (inanılmaz sıkıştırarak ve sert kullanan) bir arkadaşım henüz problem yaşamadı.
Ancak sizde de aynısı olacak demek değil.
Umarız problem çıkarmaz.
Bu arada araç otomatik kilitlemesi araç config menüsü altında aktifleştirilebiliyor.
Uygun fiyatlı almışsınız.
Hayırlı olsun.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
-
Aracı çok iyi almışsınız hayırlı olsun lpg konusu çok karışık açıkçası
Benim araba oldu 113 bin sıkıntı yok devam ediyor ama ben yinede aracı lpg de kasmamaktan yanayım2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
-
Cevaplariniz icin tesekkurler. Genelde sakin bir kullaniciyim. Agresif kullanistan uzak dururum. Arastirdigim kadari ile devirli kullanildigi taktirde lpg pek sorun cikarmiyormus. Bu oto kitleme configrasyon arac ayarlari menusu altinda buldum ama kapalida yapsam acikti yapsam ise yaramiyor? 45 lt lpg ile sehirici sehir disi %50-50 460 km gittim. Normalmidir. Yakit tuketim ortalamasi 7.6 lt gosteriyor. Sehir disi hiz ortalamasi 120-130 sehirici dur kalk cok fazla.Opel İnsignia Cosmo 1.6 T 180 HP 2010 Beyaz DVD800
Yorum
-
Biraz fazla yakmış.
Ancak nasıl ölçtünüz?
Full doldurup 460 km. sonra yeniden doldurdunuz 45lt. mi aldı?
Yoksa aldınız 460 km. sonra ışık yandı sizde o km.'ye mi baktınız?
Bu hesaba göre 100 km. de 10 lt. yakmış. Biraz fazla.
Söylediğiniz rakamlara göre 8 lt. falan benzin yakar, bunu lpg ile hesap etsek 9 lt. falan yapar.
Gerçi sizin kullanımınıza göre de farkeder.Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Yorum
Yorum