Abi lastikler runflat demi? Yani patlasada gidebiliyor.
Evet Muharrem run flat,patlarsa 60 km hızla 90 km yol alinabilirmis
Biz onun testine gitmiştik abi lastik havası patlasa bile 26 da kalıyor. Çok başarılı bir sistem. Yedek lastiğin 1 tane var ama ya 2 lastik birden patlarsa? Runflat lastikler yaygınlaşmalı
İleride 17" alırsan bile lastiklerin yine Runflat olsun abi
ben de gelebılır mıyım cekıme,benı nıye dısladınız kı benım bmw m yok mu ihihi ihihi ihihi
Aşkolsun Ali kardeş,ama senin arabalarının hepside en uç noktalardaki versiyonları haha
Bu arada farkettiyseniz koleksiyonun 5,6,7 kasaları eksik,bir an önce tamamlanmalı
Bülent bey,
Çok iyi bir seçim yapmışsınız.. Ben de bu araca bayağı niyetlendim, test sürüşleri yaptım.
Fakat insignia'ma kıyamadığım için hep erteleyip duruyorum. İç hacim olarak insignia çok çok daha iyi ve bence içi daha şık.
Ama 8 ileri vites , çok ekonomik motor,şık dizayn ve tabilki sonuçta bmw olması cezbediyor. iyi fiyata da almışsınız.
iyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.
Hayırlı olsun güzel seçim. Yalnız İnsignia ile konfor, yol tutuş ve performans açısından biraz kıyas yaparsanız ilerde araç değiştirmek isteyenler için yardımcı olmuş olursunuz...
2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride
Bülent bey,
Çok iyi bir seçim yapmışsınız.. Ben de bu araca bayağı niyetlendim, test sürüşleri yaptım.
Fakat insignia'ma kıyamadığım için hep erteleyip duruyorum. İç hacim olarak insignia çok çok daha iyi ve bence içi daha şık.
Ama 8 ileri vites , çok ekonomik motor,şık dizayn ve tabilki sonuçta bmw olması cezbediyor. iyi fiyata da almışsınız.
iyi ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.
Mehmet Bey,insignianın tüm donanımlarına sahip oldum,hevesimi aldım,araç insigniadan daha dar,fakat dediğiniz gibi beni cezbeden tarafı da otm 8 ileri şanzumanı oldu ayrıca da dikkat çekici bir tasarımı var
Yorum