Evet arkadaşlar 3 insignia tecrübemden sonra artık en az 3 sene kullanmayı düşündüğüm yeni aracımı aldım.
Beyaz,sunroof+deri koltuk+Türkiye+confort+teknoloji paketli 3.16i zf8 şanzuman...
Araç inşaallah çarşamba günü teslim edilecek..
Hayırlısı olur inşaallah
Konuyu hortlatayım,evet en az üç sene binerim demiştim.İtiraf ediyorum öyle olmadı
Aracımı bugün itibariyle satmış bulunuyorum arkadaşlar,alan hayrını görsün..Yerine gelecek olan araç ay sonu inşaallah,o da sürpriz olsun
Gökhan ve Senin üzerine hızlı araba alma ve satma konusunda adam göremiyorum
Yeni Aracın şimdiden hayırlı olsun bülent hocam
Hayirli olsun bülent abi gökhanla bir akrabalığın varmı acaba haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.3.16 yi 99.500 e sattım.Dün 5.20i 1.6 170 bg sipariş ettim.Aysonu teslim alıyorum inşaallah
Gelın ata bınmıs Ya Nasıb demıs ihihi ,senınkı de o mısal oldu artık Bülent baba,hadı hayırlısı,cok güzel secım ,Rabbım kazasız belasız kullanmayı nasıb etsın ,rengını ogrenebılır mıyız ?
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.3.16 yi 99.500 e sattım.Dün 5.20i 1.6 170 bg sipariş ettim.Aysonu teslim alıyorum inşaallah
Gelın ata bınmıs Ya Nasıb demıs ihihi ,senınkı de o mısal oldu artık Bülent baba,hadı hayırlısı,cok güzel secım ,Rabbım kazasız belasız kullanmayı nasıb etsın ,rengını ogrenebılır mıyız ?
Yorum