Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun ınsallah ayrıca aracınızıa sevdıklerınız ıle mutlu gunlerde binmeniz dılegıyle Allah kaza bela vermesın.
amin cümlemiz için. daha iyileri senin olsun.
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Volkan Kardeşim hayırlı uğurlu olsun bence de şık ve spor bir araç. Tüketim değeri çok çok iyi. İsabetli tercih olmuş. Evlatlarına da uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler dilerim...
guleee gulee kullan kardesım,harıka bır secım allah utandırmasın,yavrunla,aılenle mutlu bır hayat gecırmen dılegıyle...temız bır kullanımla bu arac 10 sene kımseyı uzmez,o kadar dıyorum yanı...... clapclap
Volkan Kardeşim hayırlı uğurlu olsun bence de şık ve spor bir araç. Tüketim değeri çok çok iyi. İsabetli tercih olmuş. Evlatlarına da uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler dilerim...
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. daha güzelleri senin olsun kardesim...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
guleee gulee kullan kardesım,harıka bır secım allah utandırmasın,yavrunla,aılenle mutlu bır hayat gecırmen dılegıyle...temız bır kullanımla bu arac 10 sene kımseyı uzmez,o kadar dıyorum yanı...... clapclap
daha iyileri senin olsun kardeşim. cümlemiz ailesiyle mutlu huzurlu yıllar geçirsin...
araba sadece yakıt bakımından çok iyi başka hiç bişey yok arabada
Olanlara bakacak olursak ;
Xenon Far
Cruise Control
Panaromik Cam Tavan
Anahtarsız Giriş
Anahtarsız Çalıştırma
Sinyalli Ayna
Çift Bölgeli Dijital Klima
Bluetooth Telefon Bağlantısı
Far - Yağmur - Park Sensörü
Yorum