Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mersinin Beyaz Kaplanı :D 33 ALR 35

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Mersinin Beyaz Kaplanı 33 ALR 35

Arabanın maşallahı var Ama stop karartmalarına gerek yok bence beyaz renkle uyumlu görünüyorlardı yaptırmışsınız ama hayırlı olsun
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

dün de viaportda gördüm ALR yi lunaparkın önünde gelen geçen bakıyordu ben de dahil ihihi
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bunlar insignia ise biizmkiler ne?
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          Tamam işte chip olayını sen çözecen orhun kardeşimsenin güvendiğin yere güvenecem bende tabi bu arada bende araştıracam ama illakji daha önce denenmiş bi yer çok daha makbuldür...
          valla ben sciroccoyla iki kere yan yana geldim o pek yan yana geldiğimizden hoşnut kalmadı gözüküyordu kafasını hiç çevirmeden gözleri tam açıyla bakıyordu benim makinaya,aklından gecen mutlaka şuydu insigniamı alsaydım

yok opc motor takmıyacam daha büyük oynayacam bu sefer bi yerde hayallerimide gercekleştirmiş olacam artık insigniaya pek para çıkmaz bendenona ayrılan bütceyi tamamladı sanırım o nerden baksan bana şuana kadar 95 bin liraya geldi sayılır
          Önceden yazılmış msj ama Scirocco diğince aldındım Standart Scirocco OPC kilti bir insignia nın yanında durmak hoşlanmaya bilir evet ama her Scirocco Aynı değildir... (bknz. MUY 37)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada Araç mükemmel olmuş bu kadar çok OPC yi gördükçe bnede insignia yı sevip taktırasım geliyor walla 20'' ler fln havalarda uçuşuyor...

Yorum

çok tesekkurler , aslında stop karartma bır anda cıktı ortaya tavanı kaplarken oda aradan cıktı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MuYMuY
              Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
              Tamam işte chip olayını sen çözecen orhun kardeşimsenin güvendiğin yere güvenecem bende tabi bu arada bende araştıracam ama illakji daha önce denenmiş bi yer çok daha makbuldür...
              valla ben sciroccoyla iki kere yan yana geldim o pek yan yana geldiğimizden hoşnut kalmadı gözüküyordu kafasını hiç çevirmeden gözleri tam açıyla bakıyordu benim makinaya,aklından gecen mutlaka şuydu insigniamı alsaydım

yok opc motor takmıyacam daha büyük oynayacam bu sefer bi yerde hayallerimide gercekleştirmiş olacam artık insigniaya pek para çıkmaz bendenona ayrılan bütceyi tamamladı sanırım o nerden baksan bana şuana kadar 95 bin liraya geldi sayılır
              Önceden yazılmış msj ama Scirocco diğince aldındım Standart Scirocco OPC kilti bir insignia nın yanında durmak hoşlanmaya bilir evet ama her Scirocco Aynı değildir... (bknz. MUY 37)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada Araç mükemmel olmuş bu kadar çok OPC yi gördükçe bnede insignia yı sevip taktırasım geliyor walla 20'' ler fln havalarda uçuşuyor...
              çok teşekkür ederim , muy 37 sızınmıydı acaba , ben insignia alamasaydım scırocco alacaktm ve scirocco team dende bu arabayı tanıyorum ama kaza yaptı bu arac dıe bılıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                dün de viaportda gördüm ALR yi lunaparkın önünde gelen geçen bakıyordu ben de dahil ihihi
                kaplan gördü ben göremedim seni hala uğur

Yorum

2 gün üst üste karşıma çıktı kaplan birşey demek ister gibi
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

nerdesın sen pekı telefonuna mesaj attım cevap atmıosun gezdırıyım senı biraz bugun

Yorum

İstanbul DiaDavidoff istiyor ama istemekle olmuyor herhalde ne dersin ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        İstanbul DiaDavidoff istiyor ama istemekle olmuyor herhalde ne dersin ?
                        DiaDavidoff da kırmıyor ve geliyor yakında

Yorum

ama maç için
                          InsigniaTEAM

Yorum

Ve Uğurla buluştuk

Yorum

ikinizde Anadolu'damıydınız? genel İstanbul buluşmalarında da görmek isteriz sizi
                              InsigniaTEAM

Yorum

Yorum

İşleniyor...
                                X