Her iki kaplana da nazar değmesin, gerçekten çok etkileyici. Hani kıskananlar çatlasın denir ya, herhalde burası tam yeri. Bu arada Allah cüzdanınıza kuvvet versin ki istediğiniz uygulamaları yapabilin. Resimleri gösterdiğim otomobille ilgili arkadaşlara işte bizim arabaların gelişmiş hali deyince Insigniaların popülerliği daha da artıyor.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
yaptıracaz valla bu işi keyif için yapıyoruz sonuçta ama benim çok az işim kaldı bi önceliikli chip olayı var onuda senden haber bekliyor olacam gerisi ufak işler benim aklımda şimdi başka büyük şeyler var
o spoileri opc line paketin içinde çıkıyor onu bu şekilde söyle,ince çıta spoiler diye zaten servisin spoiler diyince tek getirebileceği model bu başka alternatif yok serviste
scirocco güzel ama bu kaplan bunun heybeti duruşu bi bmw nin bi mercedesin yanında durunca onlardan hiç bi eksik hissetmiyorsun bu bile yetrde artar
chip işi kolay abi ben eskı aracıma da yaptırmıstım cok memnundum yıne aynı yere yaptırmayı dusunuyorum senınkınıde hallettırırız
ama onu mecburen 15 eylulden sonra okula dondugumde yaptırabılıcem ıstanbulda yanı en son a o kalıcak. yaptıracagımız yerde guvenlı bır yer 2 yılda teknık servıs var ıstedıgın zaman yazılımı degıstıtırebılırz, ne ıstıosan ona gore ayar yapıo zaten ekonomı yada performans yada 2si birden
banada scirocco ufak geldiği için fikrimi değiştirdim zaten soyle heybetlı bir arabamız olsun dedım ağır olsun ( 1,5 ton cıvarında )
büyük düşüncelerınden de korkuyorum sımdı sen kesın bundan sonra opc motor takarsın abi bir o kaldı senın arabada eksik haha ihihi haha
Her iki kaplana da nazar değmesin, gerçekten çok etkileyici. Hani kıskananlar çatlasın denir ya, herhalde burası tam yeri. Bu arada Allah cüzdanınıza kuvvet versin ki istediğiniz uygulamaları yapabilin. Resimleri gösterdiğim otomobille ilgili arkadaşlara işte bizim arabaların gelişmiş hali deyince Insigniaların popülerliği daha da artıyor.
çok teşşekkurler hakan abi , nede olsa onlarda insignia insigniaları herkez kıskanıyor zaten sureklı bir çamur atma havasında millet ama herdefasında arabalarımız cevaplarını cok guzel bir sekılde verıyor bundan cok memnunum oleyy hepımızın cuzdanlarında paralar eksık olmasın inşallah muhaha
Tamam işte chip olayını sen çözecen orhun kardeşimsenin güvendiğin yere güvenecem bende tabi bu arada bende araştıracam ama illakji daha önce denenmiş bi yer çok daha makbuldür...
valla ben sciroccoyla iki kere yan yana geldim o pek yan yana geldiğimizden hoşnut kalmadı gözüküyordu kafasını hiç çevirmeden gözleri tam açıyla bakıyordu benim makinaya,aklından gecen mutlaka şuydu insigniamı alsaydım
yok opc motor takmıyacam daha büyük oynayacam bu sefer bi yerde hayallerimide gercekleştirmiş olacam artık insigniaya pek para çıkmaz bendenona ayrılan bütceyi tamamladı sanırım o nerden baksan bana şuana kadar 95 bin liraya geldi sayılır
haha haha cok iyi abi ya benımde o bakısları gordugum zamanlar oldu
chip işini merak etme abi heryonden uygun ve kalıtelı bır yer zaten sende gidince anlayacaksın. 2 yılda teknik destek veriyor oda iyi bir olay.
( bizden baska yaptırmak isteyen olursa hep beraber gideriz iyi olur hemde club buluşması olur. ihihi )
yeni makıneyi merakla beklıyoruz kaplana yakısır bır yoldaş olur inşallah
( bizden baska yaptırmak isteyen olursa hep beraber gideriz iyi olur hemde club buluşması olur. ihihi )
sadece buluşma değil, indirim için de fırsat olur. forumun kuruluş amaçlarından biri de bu zaten, topluluk olduğumuzu göstermek
sadece buluşma değil, indirim için de fırsat olur. forumun kuruluş amaçlarından biri de bu zaten, topluluk olduğumuzu göstermek
aynen bu işte bide mehmet usta var opelim.com da baya ünlü birde onu arayıp konusucam toplu gıdersek ne olur onu sorucam onada baya iyi diyorlar çünkü. forumumuzun gucunu kullanalım sonuna kadar her yerde
orhunum işte dediğim gibi chip işi şimdilik ihale sende
eğer ankaradan isteyeceğin bişey olursa yada arayıp bulamadığın bişey ben yardımcı olurum sana kardeşim,bu arada kaplana çok yakışacak bi yoldaş olacak hatta kaplan kıskanacak inşallah
aman kaplan duymasın uzulur abi
chip işini araştırıyorum o iş bnde abi merak etme. parça işinide opelden hala mail beklemekteyim bir ara bana dönüş yaparlarsa butun fıyatları paylasıcam abi almadan önce belkı sanada uygun bıseyler buluruz alırız. Belki baska isteyenlerde olur hep beraber alırız
bı sıkıntı olmadı ama sızde oolmuycak manasına gelmez bu olaylar motor omrunu kısaltır bıraz o yuzden bu tamamıyle zevk ısı bı yerden tavız wermenız gerekıo ama araba barız bı sekılde farklı gıdıyor
Tesekkurler keske gorusebılseydık
kurtkoyde oturuorum zaten sizde buralardaysanız görusebılırız
arabayı begenmenıze sevındım ihihi
en yakın zamanda goruselım
Yorum