Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mersinin Beyaz Kaplanı :D 33 ALR 35

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Mersinin Beyaz Kaplanı 33 ALR 35

Orjinal yazı sahibi: taner
    Chip tuning ten oınra güç ne oldu acaba?Araba çok şık olmuş yourock yourock
    tesekkur edıyorm , chıp ısıne gıremedım cunku su an mersındeyım ama daha oncekı arabamı da chıpletmısdım , yaptıgım yerı aradım konustum 210 bg rahat alırız yormadan dedı bnde tmm dedım calısma yapıyorlar yakıtıda dusuruceklerını ıddıa ettıler 2 ay sonra gorucez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      jantlar şahane
      egzoz uçlarını demeye gerek yok, sen yazmışsın zaten

OPC sinyal çerçevesini Corsa OPC sinyal çerçevesi olarak aratırsan daha rahat bulabilirsin, çünkü Corsa'ya ait.
      birde gördüğüm kadarıyla listede spoyler ve direksiyon eksik.

sorulara gelelim jant+lastik ne kadar tuttu? eğer takas yaptıysan yerine verdiğin jantlar hangisiydi?

güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin
      tesekkur edıyorum cok dıreksıyon suan cok zor ama spoıler olabılır hangı spoıler ı tavsıye edersınız?
      sorunuzun cevabına gelelım jantlar ve bu hale gelmesı 11 tuttu cosmo jantların yerıne takıldı. aslında 16 dıolardıda aksesuar bedelıne 11 e bıtırdık .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        bu ne yaaa kıskanmaya başladım valla şaka bi yana arabanız çok güzelmiş güle güle kullanın...
        sizin beğenmenız benı mutlu ettı sız cunku kolay kolay cok guzelmıs demıyorsunuz okudugum yorumlarınıza gore

Yorum

6.500 OPC bodykit dersek jant+lastik 4-4.500 diyebilirmiyiz, sadece jant+lastik fiyatı vermediler mi?
          direksiyon da çok pahalı değildir sanırım, airbag ve tuşların bağlantıları sökülecek, direksiyon değişecek ve hepsi geri takılacak. yani değişen sadece yuvarlak oluyor.

spoyler da OPC spoyleri olabilir, ince ufak birşey ama arabayı arkaya doğru uzatıyor, bagajın yuvarlaklığını alıyor.
          yada Irmscher spoyler olabilir. arabanın omuz çizgilerinden dolayı bagaj bölümü çok pasif, pısırık duruyor
          Irmscher spoyler yan omuz çizgilerine taştığı için arabayı arkadan daha kaslı gösteriyor bence.
          ben olsam ikisinden birini tercih ederdim.

[img width=800]http://www.maxituning.es/files/maxituning_fotos_noticias/opel_insignia_irmscher2.jpg[/img]

[img width=800]http://www.maxituning.es/files/maxituning_fotos_noticias/opelinsigniairmscher1.jpg[/img]

[img width=600 height=800]http://opelinsigniaclub.files.wordpress.com/2009/06/dsc01358.jpg[/img]

InsigniaTEAM

Yorum

Hallo, Ich hab noch ein OPC Lenkrad und Schalthebel su verkaufen! Preis euro 675,- (VHB) Alles Neu! Grüße, - Original Insignia OPC Lenkrad und Schalthebel su verkaufen! - Forum: Bi...

ebay'de bulamadım ama linkte OPC direksiyon ve vites 675 €, satılıp satılmadığını göremedim.
            InsigniaTEAM

Yorum

6.500 OPC bodykit dersek jant+lastik 4-4.500 diyebilirmiyiz, sadece jant+lastik fiyatı vermediler mi?
              direksiyon da çok pahalı değildir sanırım, airbag ve tuşların bağlantıları sökülecek, direksiyon değişecek ve hepsi geri takılacak. yani değişen sadece yuvarlak oluyor.

spoyler da OPC spoyleri olabilir, ince ufak birşey ama arabayı arkaya doğru uzatıyor, bagajın yuvarlaklığını alıyor.
              yada Irmscher spoyler olabilir. arabanın omuz çizgilerinden dolayı bagaj bölümü çok pasif, pısırık duruyor
              Irmscher spoyler yan omuz çizgilerine taştığı için arabayı arkadan daha kaslı gösteriyor bence.
              ben olsam ikisinden birini tercih ederdim.

[img width=800]http://www.maxituning.es/files/maxituning_fotos_noticias/opel_insignia_irmscher2.jpg[/img]

[img width=800]http://www.maxituning.es/files/maxituning_fotos_noticias/opelinsigniairmscher1.jpg[/img]

[img width=600 height=800]http://opelinsigniaclub.files.wordpress.com/2009/06/dsc01358.jpg[/img]

ole bir fiyat vermedıler bnde sormadım acıkcası tanıdık die butun fıyatı 16 idi işte 1 hafta gıt gel gıt gel 11 e ındıler aslında ne kadar olursa olsun sonuc degısmıecektı cunku cok baglanmıstım kaplana
              bu spoıler guzelde sankı kaba duruor gıbı gelıor bana sanırım opcının ınce olan daha zarıf duracaktır. dıreksıyonuda opel bayıme mesaj attım bnm dıreksıyonu alırlarsa bakalm onuda dusunebılırm cok tesekkurler bılgıler ıcın bu arada

Yorum

Hallo, Ich hab noch ein OPC Lenkrad und Schalthebel su verkaufen! Preis euro 675,- (VHB) Alles Neu! Grüße, - Original Insignia OPC Lenkrad und Schalthebel su verkaufen! - Forum: Bi...

ebay'de bulamadım ama linkte OPC direksiyon ve vites 675 €, satılıp satılmadığını göremedim.
                diraksiyonda cok guzelmıs gercekten
                benım arabanın ıcı bej ahsap yınede spor dururmu ne dersınız?

Yorum

olmadı işte yaa o arabada siyah ergonomik spor deri koltuk bulunmalıydı
                  OPC vites taktıktan sonra direksiyonda takılır, birşey olmaz bence.

evet irmscher spoyler biraz kaba, bende sadece arkanın pısırık görüntüsünü örtüyor diye beğeniyorum ihihi
                  InsigniaTEAM

Yorum

olmadı işte yaa o arabada siyah ergonomik spor deri koltuk bulunmalıydı
                    OPC vites taktıktan sonra direksiyonda takılır, birşey olmaz bence.

evet irmscher spoyler biraz kaba, bende sadece arkanın pısırık görüntüsünü örtüyor diye beğeniyorum ihihi
                    evet aslında secme sansım olsa guzel olabılırdı ama opelın sıparıslerı ekım e kadar kapatması yuzunden ellerındekı bır arabayı bu hale getırmek zorunda kaldık yoksa gonul ısterdı spor derı koltuk ve flexi ride lı opc
                    ama içerdeki ahsap bolumu pıano blackle degiştirmeyi dusunuorm sizcede daha spor olmazmı sarı sıyah uyumu?

Yorum

Üyelik iptali sebebiyle mesaj içeriği silinmiştir.

Yorum

spoiler kesin opc olacak bir daha baktım senın resimlere evet dedım
                        abi peki bej siyah nasıl durur opel bayım istersem degiştirebilecegimizi soyledi ahsap bölgeyi,
                        birde direksiyon ve vitesi degiştirdigimzde orjınallerı bızdemı kalıyor onları okutamıyormuyuz ihihi ihihi

Yorum

Yorum

servistenmı getırıcez pekı abı opc spoıler ıda ?
                            aslında once degısıklıklerı yapıcam bı bakıcam spor durmazsa sonra ahsap olayını dusunucem cunku belkı paspaslarla, pedallarla, vıtesle falan bıraz spor olur iç mekan.
                            direksiyon ve vites konusunu mesaj attım beklıyorum cevabını fıyatı paylasırım maıl gelınce hepsını ona gore operasyonu baslatıcam cunku oleyy oleyy oleyy oleyy

Yorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                                Orhunum ben servise getirttim boyası montajı orda yapıldı bilmiyorum başka yerden getirtirsen ne olur ben servis üzerinden getirtiyorum herşeyi gelen parçalar hem garanti kapsamında hemde ziyille hemen kaskoma işleniyor bu çok önemli allah esirgesin iki gün sonra bi başımıza kaza gelirse sonradan yaptırdığımız çoğu parca karşılanmaz 3 ten kaçarken 5 ten olmakta var bu nedenle servis akla yatıyor birde tanıdık varsa pek fark olmuyor fiyatta zaten,ya iç mekan şöyle diyeyim bi ergonomik spor deri koltuğun olsaydı çok başka olurdu hiç bişeyede gerek olmazdı saydığın parcalarla eşsiz bir uyum oluşuyor ama şuan ki haliylede oluşacağından eminim merak etme..
                                yok sey için sordum bende servisciyimde , servıs biliyormu o parcayı dıye
                                bazen bazı seylerı anlatmak cok zor oluyorda servislere ( kaplanı almasaydım scirocco alacaktım ben ne ıstesem adamlar bılmıyordu parcayı o yuzden sordum )
                                iyi onuda hallettik senin arabayı görünce benimde liste de kabardı abi önceden sadece chip ve tavan kaplama yaptırırıım diyodum simdi ise ne çok sey düşünüyorum oleyy ama sonuna kadar değer içim hiç acımıyorum o yuzden ihihi haha ihihi

Yorum

İşleniyor...
                                X