Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mersinin Beyaz Kaplanı :D 33 ALR 35

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Mersinin Beyaz Kaplanı :D 33 ALR 35

merhaba arkadaslar , bnde aranıza yenı katıldım buda benım beyaz kaplanım umarım begenırsınız oleyy oleyy
    arac 1.6 t cosmodur. baska hıc bir opsiyon secemedım malesef dırek boyle geldıgı için ama 20lik opc jantların bende yarattığı mutluluk paha biçilemez ihihi ihihi bide 2 numara lumarr cam fılmı yaptırdım insallah polis arkadaslarla sorun cıkmaz aramızda police haha
    suan yurdısındayım gelınce arabada bı kac degısıklık yapmayı düşünüyorm siz ne dersiniz??
    1) opc ön panjur
    2) opc paspaslar
    3) opc logolar
    4) opc vites topuzu
    5) opc pedallar
    6) siyah tavan kaplama
    7) güzel tok ses veren çok bagırmayan bir egsoz
    8) chip tuning
    NOT: eksoz ucları ve plakalıklar sökülecek merak etmeyın ihihi ihihi

siz ne düşünüyorsunuz ? artılar eksiler hepsini bekliyorum simdiden tesekkurler

[/img]

Ynt: Mersinin Beyaz Kaplanı 33 ALR 35

Hayırlı olsun
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

cok tesekkur ederım , sizin aracıda buyuk bır zevkle izliyoruz ihihi

hepimize kazasız belasız sürüşler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
        Hayırlı olsun
        tesekkur ederim sagolun

Yorum

eyvallah
          benim gelecek 3-4 parcam kaldı sonra biraz motora bişeyler bakıyorum eğer bulamadığın aklına takınlan bişey olursa haberleşelim orhun yakında izmire gelme durumumda var belki gelir yan yana kaplanlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            eyvallah
            benim gelecek 3-4 parcam kaldı sonra biraz motora bişeyler bakıyorum eğer bulamadığın aklına takınlan bişey olursa haberleşelim orhun yakında izmire gelme durumumda var belki gelir yan yana kaplanlar
            efsane olur valla 2 kaplan yanyana ama ben mersindeyim abi eylulden sonrada istanbulda ama benımde izmire gitme durumum var insallah aynı anda bulusuruz orda parçaları arastrıorm işte opel servis bir rakam cıkartıor birde kuzenım almanyada suan ona bi kaç parca sordm beklemekteyim hersey kaplanlar için oleyy oleyy
            bir tek sımdılık bir sey sorucam abı bu opc vıtesı degıstırdıkten sonra vıtes degıstırme olayı daha dişli mi oldu yoksa aynı yumusaklıktamı?

Yorum

Üyelik iptali sebebiyle mesaj içeriği silinmiştir.

Yorum

görüntüye laf yok zaten opc yazısı bıle ınsanı gaza getırecek cınsten
                abi şahane olur mutlaka bulusturalım kaplanları duvara asılacak tablo olur yanı o goruntu ihihi ihihi
                fiyatlarıda bilgiler gelir gelmez haber vericem abi sana daha ucuza buldugumuz bişey olursa birlikte alırız
                sadece sinyal cercevesini merak ettım göremedm senın resımlerdede uzak kalmıs biraz ama senın zevkın de ortada kesin guzeldir oda

Yorum

Üyelik iptali sebebiyle mesaj içeriği silinmiştir.

Yorum

çok iyi olur abi zaten senin 4 tane yapacak seyın kaldı herhalde listeni takıp ediyorum bnde
                    sinyal çerçeveri güzel gözüküyor bnde sende gördüm hosuma gıttı abı yoksa hıc gormemıstım
                    mailinide bekliyorum abi en kısa zamanda

Yorum

Kaplanlar derin sohbette biz girmeyelim araya rolleyes Eğerde siz bir araya gelip şöyle kaliteli bir resim çekerseniz ve bende o resmi çerceveletip duvara asmassam ne oluyum bekliyorum Bu arada hayırlı olsun orhun kardeş allah kazadan beladan esirgesin.

Yorum

Chip tuning ten oınra güç ne oldu acaba?Araba çok şık olmuş yourock yourock

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                        35GB5825  A Rh+

Yorum

jantlar şahane
                          egzoz uçlarını demeye gerek yok, sen yazmışsın zaten

OPC sinyal çerçevesini Corsa OPC sinyal çerçevesi olarak aratırsan daha rahat bulabilirsin, çünkü Corsa'ya ait.
                          birde gördüğüm kadarıyla listede spoyler ve direksiyon eksik.

sorulara gelelim jant+lastik ne kadar tuttu? eğer takas yaptıysan yerine verdiğin jantlar hangisiydi?

güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin
                          InsigniaTEAM

Yorum

bu ne yaaa kıskanmaya başladım valla şaka bi yana arabanız çok güzelmiş güle güle kullanın...
                            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                              Kaplanlar derin sohbette biz girmeyelim araya rolleyes Eğerde siz bir araya gelip şöyle kaliteli bir resim çekerseniz ve bende o resmi çerceveletip duvara asmassam ne oluyum bekliyorum Bu arada hayırlı olsun orhun kardeş allah kazadan beladan esirgesin.
                              cok tesekkur ediyorum ınsallah hıc bırımızın basına kaza bela gelmez
                              resmınız yakında gelıoyor sız cerceveyı hazırlayın

Yorum

İşleniyor...
                              X