eline canına sağlık Nurettin abi manzaralarda İnsignia da harika obaa
hepsi birbirinden güzel ama 11. ve 16. resime bayıldım
yol, manzara, güneşin açısı, bitki örtüsü film sahnelerindeki gibi bir manzara çıkmış İnsignia ile
bu arada, 11. resimdeki mekan nere abi? şahane bir yol.. canavarla usul usul ilerleyerek manzaranın ve gün batımının tadını çıkaracaksın o yollarda rolleyes
Tam bir InsigniaTeam'li olmuşsun hayatın tadına vamak böyle bir şey olsa gerek. Resimdeki duyguya güzel bir açıklama kattın.
Resimlerin bir kısmı Marmaris Selimiyden Bozburnu'na giderken çektim.
Diğer kısmını da Datça Ova bükünden Palamut büküne giderken çektim.
not aldım mekanları
yakın senelerde fırsatını bulurbulmaz kayacam oralara kısmet olursa.. o yollardan manzaralardan geçmek lazım dünyaya bir defa geliyoruz İnsignia ile tadını çıkaralım
eminim daha nice güzel manzaralar ve yollar vardır güzel ülkemin dört bir yanında ama imkansız olan bazen sadece zaman.. o da ayarlandıktan sonra geriye insanın biraz içindeki istek kalıyor
kısmet, bakalım..
tekrar emeğine sağlık abi gözümüz şenlendi...
Nurettin abi ellerinize sağlık , çok şahane olmuş fotoğraflar , bir günde bana nasip olursa tatil yapmak bende fotoğrafın dibine vurucam
Gel Mustafa'm yarın gece yola koyuluyorum bende o taraflara
Ben tatil yaparım,sen fotoğraf çekersin
Nurettin ellerinize sağlık,iştahım kabardı 2 gün sonra bende yakalayacağım bu manzaraları..
Nurettin abi ellerinize sağlık , çok şahane olmuş fotoğraflar , bir günde bana nasip olursa tatil yapmak bende fotoğrafın dibine vurucam
Nurettin ellerinize sağlık,iştahım kabardı 2 gün sonra bende yakalayacağım bu manzaraları..
ahhh ah nerde be abi , şu an itibariyle 72 saattir ofisteyim (arada kafa dağıtmak için çıktıklarım haricinde) , korkunç bi hafta geçiriyorum , biraz düzlüğe çıkınca tatile eve gidicem uyumaya
Mustafa kardeş gençliğin verdiği güç ile çalışabildiğin kadar çalış. Fakat unutma vücuduna eziyet etmek doğru değil. Sağlığına da özen göster. Hem izin yapmayı bir hak olarak düşün!
Senin için temennim İnşallah güzel ve dinlendirici bir tatil yaparsın.
Deniz'in dibinden bile Fotoğraflar paylaşırsın.
Not. Arada bir kafa dağıtmak için Insignia team'e bağlanıp enerji almak da iyi geliyor.
Tamam işte tam senin hareket alanın. Detailing sonrası s.t. fotolar da bir başka olur
Bu arada bodrum datça arası arabalı feribot var ! Senin rotayı bilmiyorum ama aklında bulunsun.
Tamam işte tam senin hareket alanın. Detailing sonrası s.t. fotolar da bir başka olur
Bu arada bodrum datça arası arabalı feribot var ! Senin rotayı bilmiyorum ama aklında bulunsun.
Feribot saati riskli benim için,ayrıca baktım ki yollar virajlı tam insignia için biçilmiş kaftan
Viraj olsun yokuş olsun problem olmaz. Insignia sürmek büyük bir keyif. Buna ilaveten okadar güzel bir doğal dünya var ki hayranlık ve hayretler içinde kalıyorum.
Dikkat edilecek önemli konu yorgunluk ve dikkat eksikliği.
8 saatin üzerindeki sürüşler tavsiye edilmiyor. Sağa çekip 1 saat kestirmek hayatı olabiliyor.
Ayrıca 3 veya 4 saate bir durup güzel bir kahve molası da iyi gelir.
Hayırlısı ile gidip gelmeni dilerim. Fotoğraf da çekip paylaşırsan 10 numara olur
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yakışır hem de sana bayağı yakışır. Yollarda çok tatlı virajlar var. Tam da motosikletlik. Makineyi yatırabildiğin kadar yatır. Her yerde ablalar scooter sürüyor. İtalyan plaka motor gördüm. Adamlar tas nerelerden geliyo yurdumuzu görmek için.
adamlar seviyor gezmeyi ihihi benimde resimlerdeki virajlara takıldı gözüm heeeeee
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum